Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Gyerekek! Látnak láthatnak a...

Gyerekek! Látnak láthatnak a kicsi gyerekek szellemeket?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 14:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

3 éves koromban megtapasztaltam (És részben az anyukám is.)

15 évvel ezelőtt történt:

Anyukámmal sétáltam az egyik utcán, amikor az út másik oldalán lévő járdán megpillantottam egy 40 év körüli férfit, aki nagyon gyorsan, erőteljesen sepregette a járdát, közben sírt és ordibált. Alacsony növésű, fekete és hullámos hajú, bajszos ember volt, farmernadrágot és kék-fehér vízszintes csíkozású pólót viselt.

Mutattam anyának, hogy „ott egy síró-rívó bácsi”, de ő nem látta, és nem is hallotta a kiabálását. Szomorúság, fájdalom és félelem töltött el, szinte éreztem a „síró-rívó bácsi” érzéseit. Fényes nappal volt.

Később részletesen elmondtam a szüleimnek a történetet, és kiderült, hogy abban a házban, ami előtt a „síró-rívó bácsit” láttam, lakott egy, a „személyleírásommal” teljesen megegyező férfi, aki nem sokkal az előtt halt meg autóbalesetben, mielőtt én láttam a szellemét. Vannak gyermekei, szerintem azért sírt és kiabált, mert nem láthatja többé őket, és a gyerekei se őt.

Mostanában majdnem minden nap elsétálok a ház előtt, ahol 15 évvel ezelőtt láttam, de szerencsére azóta sem találkoztam vele.

Ez az egyik legrégibb emlékem, amire részletesen emlékszem.

Őszinte vagyok, nem találtam ki a történetet.

18/F

2011. jan. 31. 19:30
 12/23 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekes a történeted. Hasonló eset egy kisfiú, angol, naplót írt, a naplójából lett egy könyv: A Tisztánlátó Fiú. Ő látott "meghalt" embereket, és az emberek auráját is látta, bizony nem hittek neki. Csak keveseknek adatik meg a tisztánlátás. A kicsi gyerek még közelebb van a következő dimenzióhoz, mint mi felnőttek. Ahogyan már előttem is írta valaki.
2011. jan. 31. 20:48
 13/23 anonim ***** válasza:
Ne hallgass erre a sok okoskodó fogyatékosra. Már régóta tudom hogy van szellem a házunkba, és 17 éves fejjel láttam egyszer a szobámba is. Ugyanúgy nézett ki, mint ahogy a kis gyerekek leírják. Tudom mit láttam nem vagyok hülye.
2011. febr. 1. 00:20
 14/23 anonim ***** válasza:

Mi "biznisz" lenne abban a gyereknek, hogy negatív dolgokról fantáziálgat, saját magának előidézi a félelmet, és sír?

Semmi.

A tudomány meg ha nem tudja megfejteni a gyerekek agyműködését, akkor ne cáfoljon rá olyan dolgokra, amikről nem győződött meg.

A lányom még nem tud beszélni, de produkált olyan dolgokat, amiktől kirázott a hideg, és engem is elöntött a félelem, a semmitől nem kezdenek el sírni.

2011. febr. 1. 11:54
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
A tudósok meg a szkeptikusok már csak ilyenek, amire nem találnak "logikus" magyarázatot,a arra ráfogják, hogy nem is létezik.
2011. febr. 1. 11:58
 16/23 anonim ***** válasza:
38%
Úristen ez mennyire komolytalan. Szellemeket nem lát senki, hiszen nem léteznek. Miért? Gondoljatok bele, hogy eddig mennyi ember halt meg a világon. Ha a szellemük itt lenne a földön, akkor nem lennének egymás hegyén-hátán?
2011. febr. 17. 17:43
 17/23 anonim ***** válasza:

Látszik, hogy semmit nem tudsz erről a dologról, mivel nem hiszed el, így nem is érdekel.

De amit írtál, az nem így van.

Csak azoknak a halottaknak van szelleme, akiknek valami elvégezetlen dolga van itt a földön, így nem nyugszik békében a lelke.

De aki nem hisz ebben, annak mindegy, hogy mi mit írunk...

2011. febr. 17. 20:26
 18/23 anonim ***** válasza:
Ha lennének szellemek, lenne már rá bizonyíték. Hiszen a világunk részei. Persze, van akik szerint van, hogy a rádión üres adót hallgatnak, aztán egyszer csak hallanak egy olyat, hogy phhsdfsdfsd és azt mondják rá, hogy hello. Meg mi egy szellem? Mert az ember gondolkodását, memóriáját, látását, hallását, mindenét az agyban folyó kémiai reakciók irányítják. Ezek hiányában mi lehet egy szellem? Egy valami, aminek nincsen memóriája, látása, hallása, nem tud gondolkodni.. Ezért komolytalan.
2011. febr. 17. 20:33
 19/23 anonim ***** válasza:

Majd ha minden megmagyarázhatatlan dologra lesz logikus, ésszerű magyarázat, akkor senki nem fog ilyeneken gondolkodni.

De erre kb nulla az esély.

2011. febr. 17. 20:51
 20/23 anonim válasza:
Az én kisfiam is lát valakit.le lehet hülyézni,ezt a dolgot csak olyan érti,aki hasonló cipöben jár,mint én.elvittem egy látóhoz,akit még a fiam soha nem látott.ugy fogta a kezeit és itta a szavait,pedig még csak 2 éves.ha van hasonló sztori szivesen beszélnék róla!
2011. dec. 26. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!