Szerintetek a gyerekek tênyleg látják a szellemeket?
igen én elhiszem hogy látják ráadásul egyik legjobb barátnöm is látta sokáig, hordták is orvosról orvosra mire kiderült nem összevissza beszél hanem tényleg egy régi temetöre épült a házuk. Amikor kiemelték a maradványokat elöre megmondta melyik nap hányat hoznak fel stb... Elég durva dolgok történnek vele mai napig, megérzi ha rossz fog történni a környezetében, megérez dolgokat pl terhességeket, nagy változásokat ami a hozzá közel állókkal történik stb.
Ez amit a lányod mond nem biztos hogy az. Láthatta ezt tv-ban vagy meséből túl fantáziálva eméleget valakit. Mit mond hol van az a bácsi? Engem pl nagyon idegesit a mesékben a gonosz állandó jelenléte én jópár évig nem is fogok ilyen meséket olvasni a gyerekemnek. Itt az alap hófehérke, Jnacsi és Juliskára gondolok. Szerintem egy 2-3 éves gyereknek nem kell gyilkosságról avgy annak szándékáról olvasni. Ezek szerintem nem ekkora gyereknek valók mert a fantáziájuk aztán tovább szövi a történetet.
Jó kèrdès!Mikor pici pàr hónapos volt,sokszor nèzett a fejem mellett el,amikor egy bizonyos szèkre ültem vele!Sokszor mèg èn is hàtrafordultam,hogy mit nèz.Lehet csak a fènyeket?
Most sokszor elkezd a lakàsban integetni,vagy köszöngetni.Valakinek köszönget,vagy csak "gyakorolja",nem tudom.De èrdekelne engem is!
Az én kisfiam még csak 8hónapos lesz, de kb 2hete minden fürdèsnél forgolódik, és hátra-fel néz, majd hihetetlen sírásba kezd, és nyúl felém, felkapaszkodik, pedig az ég világon semmi nincs ott. A fal is tiszta. Ha megfordítom, akkor is ugyanarra a pontra néz. Eddig nagyon szeretett fürdeni, de mostanában nem hajlandó. Máshol viszont igen.
Nagypapája és dédmamája is a terhességem alatt hirtelen elhuny sajnos.
Szerintem latják, bár semmi hasonló dologban nem hoszek, de mással nem tudom megmagyarazni...
Úgy tudom, hogy 6 éves korig látják. Vigyáztam egy 3 éves kisfiúra, aki többször a fejem mögé nézett és egyszer azt mondta, hogy bácsi, hátranéztem, de nem láttam ott semmit. Megkérdeztem, hogy milyen bácsi, erre ismét odanézett, majd lakatot tett a szájára és többet nem akart róla beszélni.
Szerintem amiket a lányod mond, az már félelmetes, szerintem vidd el pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!