Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek a gyerekek tê...

Szerintetek a gyerekek tênyleg látják a szellemeket?

Figyelt kérdés
A lányom folyton valami bácsiról beszêl aki kiabál, csúnya ês bántani akar minket. Van mitõl tartanom?
2014. febr. 24. 15:17
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
62%

igen én elhiszem hogy látják ráadásul egyik legjobb barátnöm is látta sokáig, hordták is orvosról orvosra mire kiderült nem összevissza beszél hanem tényleg egy régi temetöre épült a házuk. Amikor kiemelték a maradványokat elöre megmondta melyik nap hányat hoznak fel stb... Elég durva dolgok történnek vele mai napig, megérzi ha rossz fog történni a környezetében, megérez dolgokat pl terhességeket, nagy változásokat ami a hozzá közel állókkal történik stb.

Ez amit a lányod mond nem biztos hogy az. Láthatta ezt tv-ban vagy meséből túl fantáziálva eméleget valakit. Mit mond hol van az a bácsi? Engem pl nagyon idegesit a mesékben a gonosz állandó jelenléte én jópár évig nem is fogok ilyen meséket olvasni a gyerekemnek. Itt az alap hófehérke, Jnacsi és Juliskára gondolok. Szerintem egy 2-3 éves gyereknek nem kell gyilkosságról avgy annak szándékáról olvasni. Ezek szerintem nem ekkora gyereknek valók mert a fantáziájuk aztán tovább szövi a történetet.

2014. febr. 24. 15:26
 2/23 anonim ***** válasza:
74%
Látják igen, kb. 3-4 éves korukig nyitva van a harmadik szemük, az előző életeikre is emlékeznek és látják az entitásokat is.
2014. febr. 24. 15:27
 3/23 anonim ***** válasza:
95%

Jó kèrdès!Mikor pici pàr hónapos volt,sokszor nèzett a fejem mellett el,amikor egy bizonyos szèkre ültem vele!Sokszor mèg èn is hàtrafordultam,hogy mit nèz.Lehet csak a fènyeket?

Most sokszor elkezd a lakàsban integetni,vagy köszöngetni.Valakinek köszönget,vagy csak "gyakorolja",nem tudom.De èrdekelne engem is!

2014. febr. 24. 15:30
 4/23 A kérdező kommentje:
Azt mondja az ágy szêlên ül ês van amikor êjjel arra megyek be hogy sír mert a bácsi nem hagyja aludni. Nem nêz gyilkosságokat a tvbe stb... de volt máár olyan is hogy fürdettem ês kiabált hogy vigyázz anya ott a bácsi a hátad mõgõtt ês kês van a kezêbe
2014. febr. 24. 15:31
 5/23 anonim válasza:
100%

Az én kisfiam még csak 8hónapos lesz, de kb 2hete minden fürdèsnél forgolódik, és hátra-fel néz, majd hihetetlen sírásba kezd, és nyúl felém, felkapaszkodik, pedig az ég világon semmi nincs ott. A fal is tiszta. Ha megfordítom, akkor is ugyanarra a pontra néz. Eddig nagyon szeretett fürdeni, de mostanában nem hajlandó. Máshol viszont igen.

Nagypapája és dédmamája is a terhességem alatt hirtelen elhuny sajnos.

Szerintem latják, bár semmi hasonló dologban nem hoszek, de mással nem tudom megmagyarazni...

2014. febr. 24. 15:38
 6/23 anonim válasza:
Hát én igy biztos erre gondolnék szintén. Lehet érdemes lenne valami embert hivni aki ki tudja üzni, vannak ilyenek. Nagyon ijesztő lehet és nagyon megértem ha aggodsz......
2014. febr. 24. 15:51
 7/23 anonim ***** válasza:
40%

Úgy tudom, hogy 6 éves korig látják. Vigyáztam egy 3 éves kisfiúra, aki többször a fejem mögé nézett és egyszer azt mondta, hogy bácsi, hátranéztem, de nem láttam ott semmit. Megkérdeztem, hogy milyen bácsi, erre ismét odanézett, majd lakatot tett a szájára és többet nem akart róla beszélni.

Szerintem amiket a lányod mond, az már félelmetes, szerintem vidd el pszichológushoz.

2014. febr. 24. 15:52
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém egy piros nénit latott éjjelente a sarokban és mindig üvöltött hogy bántani akarja őt a néni. Lehet, hogy van benne valami...
2014. febr. 24. 16:39
 9/23 anonim ***** válasza:
42%
A gyerekek nem csak a szellemeket látják, de időutazni és térgörbíteni is tudnak. Meg ufókkal is tudnak beszélgetni. Sőt, nemcsak az előző életükre emlékeznek, hanem a következőkre is. A harmadik szemecskéjük a talpacskájukon van, azért vakargatják mindig olyan szorgosan a lábacskájukat. Ezzel azonban elvakarják a harmadik szemecskéjüket, ezért nem látnak már vele felnőtt korukban.
2014. febr. 24. 16:41
 10/23 anonim ***** válasza:
igen. látják. általában hat, de nagy ritkán akár nyolc éves korukig is. nagyon gyorsan szerezz egy szelleműzésre is jó álomcsapdát, mert nem biztos, hogy csak képzelődik. a felnőtt ember, több éves gyakorlással elérheti, hogy lássa az aurát, de a gyerekek ennél méjebbre látnak. látnak minden entitást, aminek szándéka felé, vagy a rokonai felé irányul. javaslom próbálj meg mentális kapcsolatot létesíni a gyerekkel, így nagy az eséje, hogy halványan, de te is meglátod azt, amit a gyerek. ha tudod mivel álsz szemben, könnyebb ellene védekezni.
2014. febr. 24. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!