Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek tényleg látják a...

Szerintetek tényleg látják a gyerekek a szellemeket?

Figyelt kérdés
Ma lefekvéskor a 2 éves lányom szó szerint elköszönt a szobába egy nénitől meg egy bácsitól mielőtt elaludt.
2012. okt. 6. 23:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%
Te nem emlékszel a saját gyermekkorodra? Nem szellemeket látnak. Csak élénk a fantáziájuk, és ezt idővel sajnos kinőjük. Én nem néniktől és bácsiktól köszöntem el, hanem a Nyuszitól, Sünitől és a Róka komától. Nem láttam őket fizikai valójukban, de úgy odaképzeltem őket, hogy a mai napig emlékszem rájuk, hogyan néztek ki.
2012. okt. 6. 23:25
 2/13 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem meg igen!
2012. okt. 6. 23:36
 3/13 anonim ***** válasza:
68%

Hátborzongató, de kisfiam is mondta többször, hogy a sarokban áll egy néni...

A legdurvább, amit mostanában hallottam: párom unokatesójáék egy ismerős által kiadott lakásba költöztek, két kisgyerekkel (3 és 4 évesek). A lakásban halt meg a tulaj anyukája. A gyerekek és a szülők is panaszkodtak, hogy nem tudnak aludni. Erre az idősebb gyerek kinyögte, hogy azért nem tud aludni, mert egy néni mindig odaül az ágya szélére. Ja, és hozzátette, hogy az Ági néni. Megkérdezték az ismerőst, hogy anyukáját hogy hívták? (Aki ott halt meg a lakásban.) Kapaszkodj meg: ÁGNESNEK. Úgyhogy már keresnek egy másik lakást, nem tudnak ott maradni. Így nem. Egyébként engem még most is kiráz a hideg, ahogy írom a sztorit...

2012. okt. 6. 23:50
 4/13 anonim ***** válasza:
33%
Látom, sokan nézitek az EZO TV-t.. Tehát a "szerintetek.." kezdetű, véleménykérő kérdésre jelen esetben csak az a hasznos válasz, hogy a gyerekek látják a szellemeket, ezt az ismerősöm ismerőseinek kamusztorija is igazolja:) Ó, én naiv..:)
2012. okt. 7. 00:03
 5/13 A kérdező kommentje:
Én nem pontozok le senkit!Tiszteletben tartom mindenki véleményét.Van aki hisz benne van aki nem.Nem kell egymásnak esni!
2012. okt. 7. 00:06
 6/13 A kérdező kommentje:

Elsőnek.

Gyerekkoromból nem emlékszek semmi ilyesmire,de felnőttkoromban történt:

Elmentünk egy eladó házat megnézni,ami munkatársamékkal pont szemben volt.Bementünk,a tulaj körbevezetett.A fürdőben rosszul lettem.Aztán hátra mentünk a kerthez,volt ott egy fás fészer ahol a hideg rázott.Amikor végeztünk,bementünk munkatársamékhoz és mondtuk neki,hogy megnéztük a szemben lévő házat.Akkor mesélte el,hogy a fürdőben egy epilepsziás nő rohamot kapott,beverte a fejét a mosdóba és meghalt.Hátul a fészerben meg felakasztotta magát egy ember.

Akkor ezeket is csak képzeltem?Pedig már nem vagyok gyerek.

2012. okt. 7. 00:10
 7/13 anonim ***** válasza:
58%

Négyes, higgy, amit akarsz. Én tudom, hogy a sztori igaz, nem értem, mi értelme lenne ilyet kitalálnia párom unokatesójának... miért lenne értelme, hogy el akarnak költözni, stb.

És azt sem tudom hová pakolni, hogy a kisfiam nem egyszer látott már a szobájában a felső sarokban állni egy nénit. Ilyenkor nem tehetek mást, mint elhessegetem a dolgot, hogy nincs ott senki, én nem látom, stb. Mindössze próbálom elérni, hogy a gyerek ne rettegjen, miközben én becsokizok az ilyentől, és a hideg kiráz a gondolatától is, hogy az új házunkban, ahol soha senki nem lakott előttünk, szellemek lehetnek. Én nem látom, de a gyerek igen. Többször köszönt már neki, és megkérdezte, hogy ki az. Persze rád van bízva, hogy elhiszed-e vagy sem, nincs értelme ilyet csak úgy kitalálnom. Mit érnék el vele?

2012. okt. 7. 00:14
 8/13 anonim ***** válasza:
39%

:) Tudjátok mit? Tényleg látják. Sőt, mindannyiótok mellett négyzetméterenként nagyjából 30 milliárd szellem van jelenleg alsóhangon, pontosan nem számoltam ki a Föld bármilyen hitvilágú keletkezése óta erőszakos és erőszaktalan halált halt emberek és állatok számát. Meg amúgy sem biztos, hogy mindannyian kísérteni akarnak. Sőt, sokan közülük lehet, hogy akarnak, csak nem tudnak. Ezt majd kérdezzétek meg tőlük, illetve szóljatok a gyerekeknek, hogy kérdezzék meg.. én is fogok a sajátomnak. Addig is köszönök Wu-nak a sarokban, szerintem ő Neander-völgyi lehet, és mintha azt suttogná, hogy fejbevágta valamivel az asszonyállat új faszija. De majd Jóska bá lefordítja magyarra, ő mégiscsak az 1900-as évek elején volt magyar, mielőtt felakasztotta magát a kertben álló fára, csak közelebb áll a nyelvünk egymáshoz..

Ha van valami érdemi információtok, írjátok meg, ez forradalmasíthatja a tudomány mai állását! És mindez a GYK-n indult egy ártatlan kérdésből.. Köszönöm, hogy felnyitottátok a szemem!

Minden jót nektek, drukkolok, hogy Ági megtalálja a békéjét!

2012. okt. 7. 00:34
 9/13 anonim ***** válasza:
35%

Szia!

En is gy gondolom, hgy latjak a gyerekek a szellemeket, vagy valami olyat, amit mi nem.

A csaladban egyutt voltunk nagynenemeknel, unokaocsem 2 eves volt. Minden egyes este mondta, hogy itt van a szobaban egy bacsi, nagyon aranyos, mosolyog rank. Volt, hogy leult a fotelba, a gyerek meg beszelgetett vele. Ott voltam, lattam.

Egy 2 eves gyerek meg nem talal ki ilyet. Sok mas ehhez hasonlo eset volt, amit ateltem es hallottam is.

A gyerekek kiskorukban az aurat is latjak, csak elvesznek ezek a dolgok idovel.

Kedves utolso!

Azert mert te nem hiszel benne, es mas velemenyen vagy, miert ne lehetne? Akkor ne irj ide tobbet, de mi szukseg ra, hgy veszekedj?!

Elmondtad te is a velemenyed, ahogyan sokan masok is. Nem kell visszajonni es rosszindulatuan irogatni. Te nem hiszel benne, rendben. Senki nem keri :)

2012. okt. 7. 07:01
 10/13 anonim ***** válasza:
76%
Én nem láttam gyerekként se szellemeket, se aurát.
2012. okt. 7. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!