Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ma a barátnőm meg én szellemet...

Ma a barátnőm meg én szellemet láthattunk?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel úgy döntöttünk hogy kimegyünk egy kicsit levegőzni.Kicsit sétálgattunk.Mivel van egy játszótér,és van a közelében egy nagy erdő,ezért a barátnőm kitalálta,hogy menjünk el egy darabig az erdő mellett...Én beleegyeztem.Mentünk egy darabig,és egyszer csak hallottunk mind a ketten egy nagy robbanást hallottunk,de ettől még nem ijedtünk meg annyira,mert távolról jött.(Nem szilveszterkor történt)!Mentünk tovább,és én hallottam az erdőből egy nagy zörejt,mintha valaki lépkedett volna...(Nem fújt a szél). Utána annyira megijedtünk,hogy vissza futottunk.Miután vissza futottunk,azt mondtam,hogy nehogy már megijedjünk egy zörejtől!Aztán arra jutottunk,hogy vissza megyünk...(Bár ne tettük volna)! Vissza mentünk,de most tovább.Néha megálltunk,hogy megnézzük,van-e valami az erdőben,de nem volt.Aztán mentünk egyre csak beljebb.Közben hallottunk fura zajokat.Aztán a barátnőm egyszer csak megállt,és nézett be az erdőbe..Nem tudtam hogy mi a baja.Aztán egyszer csak elkezdett futni,és én is futottam utána.Nagyon megijedtem hogy mit láthatott...De velem is történt valami.Miközben futottunk,Úgy hallottam,mintha valaki felénk futna...

Gyorsan mentünk a játszótér felé,és a barátnőm elmondta,hogy mit látott:Egy lényt.Körülbelül ember magasságú volt,és csupasz....Többet nem látott belőle...

Aztán elmondtam én is,és így összeállt a kép....Többet nem szeretnénk vissza menni oda.

Ketten képzelődhettünk volna?

2014. jan. 2. 14:53
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

# 37

De te se láttad elvileg, nem?:D

2014. jan. 5. 00:09
 42/50 anonim válasza:
Már vártam ezt a kérdést. Én voltam, bocsi. :D
2014. jan. 12. 19:07
 43/50 A kérdező kommentje:
Húúú,de vicces vagy!!!
2014. jan. 12. 19:15
 44/50 anonim ***** válasza:
Lehet hogy zombi!
2014. máj. 3. 09:13
 45/50 A kérdező kommentje:
Hahaha... :|
2014. jún. 7. 19:03
 46/50 anonim ***** válasza:
jaj de vicces,egy zombi,az erdőben biztos él!
2014. jún. 8. 10:19
 47/50 anonim ***** válasza:
2014. júl. 15. 14:33
 48/50 A kérdező kommentje:
Képzeld,nem kell nekem ez a pszichológiai hülyeség.Nem kell lenézni!Ezért nem fogok több kérdést kiírni ebben az ezotériai témakörben!
2014. aug. 10. 15:47
 49/50 anonim ***** válasza:

csak nem vmi ilyesmit látott a barátnőd?

[link]

egyébként ne foglalkozz a sok hülyével, én elhiszem hogy mit láttatok;)

2014. nov. 16. 12:15
 50/50 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2015. jan. 22. 17:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!