Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ma a barátnőm meg én szellemet...

Ma a barátnőm meg én szellemet láthattunk?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel úgy döntöttünk hogy kimegyünk egy kicsit levegőzni.Kicsit sétálgattunk.Mivel van egy játszótér,és van a közelében egy nagy erdő,ezért a barátnőm kitalálta,hogy menjünk el egy darabig az erdő mellett...Én beleegyeztem.Mentünk egy darabig,és egyszer csak hallottunk mind a ketten egy nagy robbanást hallottunk,de ettől még nem ijedtünk meg annyira,mert távolról jött.(Nem szilveszterkor történt)!Mentünk tovább,és én hallottam az erdőből egy nagy zörejt,mintha valaki lépkedett volna...(Nem fújt a szél). Utána annyira megijedtünk,hogy vissza futottunk.Miután vissza futottunk,azt mondtam,hogy nehogy már megijedjünk egy zörejtől!Aztán arra jutottunk,hogy vissza megyünk...(Bár ne tettük volna)! Vissza mentünk,de most tovább.Néha megálltunk,hogy megnézzük,van-e valami az erdőben,de nem volt.Aztán mentünk egyre csak beljebb.Közben hallottunk fura zajokat.Aztán a barátnőm egyszer csak megállt,és nézett be az erdőbe..Nem tudtam hogy mi a baja.Aztán egyszer csak elkezdett futni,és én is futottam utána.Nagyon megijedtem hogy mit láthatott...De velem is történt valami.Miközben futottunk,Úgy hallottam,mintha valaki felénk futna...

Gyorsan mentünk a játszótér felé,és a barátnőm elmondta,hogy mit látott:Egy lényt.Körülbelül ember magasságú volt,és csupasz....Többet nem látott belőle...

Aztán elmondtam én is,és így összeállt a kép....Többet nem szeretnénk vissza menni oda.

Ketten képzelődhettünk volna?

2014. jan. 2. 14:53
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

Úgy történt az egész,hogy bementünk,elsétáltunk egy darabig,utána hangokat hallottunk,attól nem ijedtünk meg...

De utána a barátnőm látott egy lényt.(bocs hogy így fogalmazom,de tuti hogy nem ember volt).

És amint írtad,szerinted csak annyit írtunk róla hogy egy lény volt.De ez nem így van,mert pontosan le lett írva,hogy csupasz volt és ember magasságú...

Úgyhogy vagy nem olvastad el rendesen a történetet,vagy csak belénk akartál kötni!!

Ha meg annyira mondod hogy ott maradtál volna,akkor el tudom képzelni,hogyha a mi helyünkben lettél,tényleg ott maradtál volna...És még az hogy azért fordultunk vissza,mert kíváncsiak voltunk rá.

2014. jan. 3. 15:17
 12/50 anonim ***** válasza:
Ennél jó lenne részletesebb leírás mint ,h csupasz és ember nagyságú. Vagy legalább azt mondd el ,h miért olyan biztos ,h nem ember volt.
2014. jan. 3. 17:16
 13/50 A kérdező kommentje:
Nem volt rajta ruha,amint mondtam,csupasz,és üreges volt!És azért gondolhatod,hogy egy ember nem csupasz,és üreges!:0
2014. jan. 3. 17:49
 14/50 anonim ***** válasza:
Na, mar ureges is volt? :)
2014. jan. 3. 19:36
 15/50 Laylah ***** válasza:
Elolvastam rendesen, és nem szoktam alaptalanul kötözködni. Csupasz és ember nagyságú üreges (bár ezt már nehéz elképzelni), ezek alapján bármi lehet. Kérdező, sem szellemtől, sem démontól nem menekültem el soha, ettől sem tenném. Továbbra is azt mondom, jó lenne egy konkrét leírás.
2014. jan. 3. 20:28
 16/50 Farkas András D. ***** válasza:
Hol? Mikor? Nem lehet, hogy a félelem miatt összezavarodtak az érzékeitek, könnyű valamit beképzelni, ezzel nem azt mondom, hogy nem lehetett ott, csak occam borotváját követve melyik a logikusabb, kis ufó szerű lény az erdőben este, vagy két ember aki félt, de visszaakart menni bizonyítani, majd "valamit láttak" és egymást fellelkesítve beképzeltek valamit, nem lehet, hogy a sztoridat a barátnődéhez igazítod, hogy hihetőnek tűnjön, beszéljétek meg megint, és ha más a két variáció, akkor csak beképzeltétek, bárkivel megeshet, ha egyezik, kérlek írjátok meg hol történt. Ez előbb leírtakat ne vegyétek személyeskedésnek, csak ugye az ember a szemének hisz, nehéz ezt elhinni mástól, de akár lehetséges is lehet.
2014. jan. 4. 00:33
 17/50 anonim válasza:
83%
válaszolók én szakadok rajtatok :DDD
2014. jan. 4. 02:48
 18/50 anonim válasza:
egyébként...a szatír miért lenne szőrös? :D
2014. jan. 4. 02:51
 19/50 anonim ***** válasza:
Kifejtenéd,hogy mi is az pontosan ,hogy üreges? Meg az is érdekelne ,hogy ezt messziről ,hogyan tudta kiszúrni. Nem teljesen világos a történeted.
2014. jan. 4. 13:01
 20/50 A kérdező kommentje:

A szatír azért szőrös,mert Wikipédián olvastuk...

A szemei voltak üregesek...

2014. jan. 4. 14:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!