Látott már valaki szellemet, vagy valami természetfelettit?
Mit élt át olyankor, milyen volt a találkozás?, Hol lenne esélyem ilyesmiket látni, tapasztalni?
Kérem a humorheroldokat, hogy kerüljék el a kérdést.
Köszönöm!
Az emberi agy, mindig társit valamit/valakit valamihez. Van olyan, hogy hall egy hangot és azt hiszi, hogy a korábban elhunyt, egyik családtagja az, pedig köze nincs hozzá. Van, amikor azt hiszi, hogy van a közelében valaki, de valójában, csak odaképzeli. Érzéki csalódás (onnan tudom, hogy velem is történt hasonló eset).
Ha valaki látja a szellemeket, akkor azt, műszerekkel ki lehetne mutatni.
És mivan akkor ha nem az emberi agy műve és valójában egy kísértet van a dolog mögött? Aki hisz Istenbe az a lélek létezésében is hiszik és a lélek a szellem...
A démonok se lehetnek annyira kamu dolgok, hiszen a katolikus egyháznak van ördögűző képzése, és bármikor készek elvégezni egyet.
Olyan rengetegen foglalkoznak a kísértetekkel, hogy nagyon is valószínű a létezésük...
amikor éjjel arra kelsz h vki a neveden szólít, és ott áll a szobádban....arra nincs más, mint természetfeletti!
sajnos szkeptikus vagyok a témában, de mégis rengeteg dolog történt velem, de vhogy akkor sem tudom elhinni.
Konkrétan nem találkoztam még olyannal, hogy egy fátyolosan áttetsző alak előttem állt volna, viszont jelenlétet szoktam érzékelni elég rendszeresen, + egyéb lényeket, pl. őrangyal, stb. :) Illetve, egyszer tapasztaltam olyat, hogy egy szellemi segítőnek "át akartam adni a testem", de nem sikerült egészen (nagy küzdelmek árán is csak részben), az viszont roppant érdekes élmény volt... (ugyanaz az étel és ital teljesen más ízű volt amikor ez a szellemi segítő "irányított" félig-meddig, és amikor "kiszállt", kb. két perc különbséggel, ugyanaz a pohár, ugyanaz a falat, nekem totál leesett az állam...)
Azt tudom, hogy őrangyalom szokta "birizgálni az orrom", olyankor teljesen zárt légtérben (huzatmentes ablakok) is hűvöset érzek az adott terület körül, és ha ez épp az orromat és számat jelenti, akkor ott gyakorlatilag a levegő is olyan illatú és "tiszta" lesz, mint a friss, hűs hegyi levegő. :) Félálomban/álomban mondjuk már találkoztam angyallal és szellemmel is, sőt, elég furcsa jelenségekkel, de azt nem számítom ide, akkor sem, ha totál olyan volt az álmomban minden, mintha ébren feküdtem volna az ágyon. :) (na, most, hogy erről dumálok, szerintem jött is épp valaki... megint... O.o )
láttam:
-ufot
-ürlényt
-vérfarkast
-szellem
-démon
+én(természetesen a fajt nem irom ki)
"És mivan akkor ha nem az emberi agy műve és valójában egy kísértet van a dolog mögött? Aki hisz Istenbe az a lélek létezésében is hiszik és a lélek a szellem..."
Hinni miben lehet? A valós dolgokban nem kell hinni.
"A démonok se lehetnek annyira kamu dolgok, hiszen a katolikus egyháznak van ördögűző képzése, és bármikor készek elvégezni egyet."
Az, hogy miért van a katolikus egyháznak ördögűző képzése, az jó kérdés. Viszont, itt, a vallásosságba mentél bele. Kérdem én: egy muszlin vallásúnál van ilyen képzés? Az ateisták meg nem hisznek benne, vagyis ezt csak a katolikusok csinálják.
A gravitáció ugyanúgy hat egy ateistára, mint egy katolikusra. Az ördögűzést, mégis csak a katolikusok végzik el. Nem fura ez egy kicsit?
"Olyan rengetegen foglalkoznak a kísértetekkel, hogy nagyon is valószínű a létezésük..."
Pedig nem így van. Ha sokan mondanak valamit, az még, nem igazol semmit sem. A középkorban az volt a nézet, hogy a Föld lapos. Ha ebből indulunk ki, akkor sokan el is hitték. Hogy is van ez? A Föld mégis geoid. Attól, hogy sokan azt mondják, hogy lapos, mégsem lesz az. Ha sokan azt mondják, én vagyok Magyarország királya és Párizs is, Magyarország része, attól az valós lesz? Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!