Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan lehet szellemet idézni?

Hogyan lehet szellemet idézni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 14:44
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat várok!!!!!
2013. máj. 8. 14:45
 2/11 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

tegnap pont ugyanezt kérdezte vki, bemásolom amit írtam, ha tényleg érdekel, akkor gondolkodj el rajta párszor!

sajnos itt két dolgot kevernek az emberek, de sztem te is

megidézni vagy megszólaltatni???

az első egy nagyon bonyolult mágikus dolog, állítólag voltak olyan emberek akik ezt megtudták csinálni, a másik ha csak megakarod szólaltatni, ahhoz médium kell, vagy quija tábla, de ebben az esetben neked kell mediális adottságaidnak lenni, mert magától a tábla nem fog üzenetet közvetíteni.

ha viszont te megidézni akarsz vkit aki már meghalt, és sikerrel jársz akkor az meg is kell h jelenjen ott előtted, de ez súrolja már a fekete mágia határát.

2013. máj. 8. 14:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Sok módszer van... legkönnyebb és leggyakoribb az Ouija-tábla... idézgethetsz, de semmit nem fogsz elérni, mert szellemek nem léteznek (csak megsúgom).
2013. máj. 8. 15:08
 4/11 anonim ***** válasza:
35%

...magyarul ne csinálj ilyesmit!

Elsőnek biztosan viccesnek tűnik,hogy "hűha nagy arc vok",de nem az.Nem tudhatod kit/mit idézel meg...ez a dolog ha rosszul sül el testi,illetve mentális sérüléseid is lehetnek.Egy életre is megbánhatod ezt az egészet.

Szóval NE csináld!

2013. máj. 8. 15:10
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem akarok sötét mágiát gyakorolni, sem ártani valakinek. Csak kíváncsi voltam.
2013. máj. 8. 15:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem fog semmi jönni, akármennyire lehet bizonygatni, hogy igen, de nem...
2013. máj. 8. 15:13
 7/11 anonim ***** válasza:
A Quija tábla egy átverés, mint ahogy a többi "mágikus" módszer is kamu. Amúgy nem ujnátok még ezt a kérdést? Unalomig lett már ismételve, hogy szellemek nincsenek. Ja, és csak szólók, hogy a szellemidézés is kamu.
2013. máj. 8. 15:15
 8/11 anonim ***** válasza:
43%

ha kamu lenne??

mindenki döntse el maga...!

de az tény h volt két ember

franek kluski, és carlos mirabelli

akinek munkáját SENKIENEK sem sikerült eddig újra megismételni!!

Több archív beszámolót is olvastam róluk, az egyik szeánszon az akkori brazil elnök is ott volt és több tudós aki mind hitelesítette amit látott!!

Mind a két úriember az utóbbi évek legnagyobb materializációs médiuma volt!!

ez azt jelenti amit feljebb is írtam, h a szellemek nemcsak megszólaltak általuk, mint egy közönséges médiumnál, hanem materializálni is tudott szellemeket!

aki szeretne a témában kutakodni és ért angolul meg portugálul(mert ugye a két ember brazil volt) az a neten rájuk tud keresni.

2013. máj. 8. 17:37
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Gratulálok, kérdező, elnyerted az Év Legeredetibb Kérdése kitüntetést! Örülünk, hogy végre valami friss témára kommentelhetünk, egészen új nézőpontból megközelítve az ezotériát.
2013. máj. 9. 10:12
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Máskor is.
2013. máj. 9. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!