Valaki próbált szellemet idézni? Ha igen mi lett?
Necromantiának hívják. De jobban teszed ha nem próbálod meg.
roppant csúnya dolgok sülhetnek ki belőle.
És nem csak a necromanta médium részére veszélyes hanem a szeánszon résztvevők bármelyikére is.
Mikor 16 voltam, akkor, egyszer. De soha többet. Valamit nagyon elrontottunk.
Voltán egy boszorkány évfolyamtársam, az ő intelmei ellenére Quia táblával szorakoztunk egy házibulin.
Beültünk egy szobába, és ugye kérdezgettük, hívogattuk a szellemeket, aztán egy valakit, szal baromkodtunk.
De valamit nagyon elbaromkodtunk, mert fuvallatot éreztünk, táncolt a gyertya lángja, és mindenkit kirázott a hideg.
Én valami olyat is éreztem, hogy valami hideg van a tarkomnál, de az lehet a félelem miatt volt.
Elszaladtunk, aztán próbáltuk elfelejteni. De valaki maradt a szobában, valaki lelke biztos ott van, mert az átlag hőmérséklettől mindig 8-10 fokkal hidegebb a szoba azóta is.
Kutya, macska nem marad meg. De embernek sem nyugodt ott az álma.
Akinél volt a buli (7 éve), azóta is mondja, hogy a vendégszobájukban mindig panaszkodnak az emberek, hogy hihetetlenül rosszul aludtak... tuti nyitva hagytunk valami átjárót.
Én rendszeresen meg szoktam idézni párat, szinte minden nap. Tőlük tanulok, sokkal intelligensebbek az élőknél.
21/F
Régen mi is idéztünk (gyermekkori legjobb barátomat, aki 10 éves korában meghalt), de amikor nagyon úgy nézett ki, hogy sikerült megijedtünk és abbahagytuk a "szeánszot", beparáztunk, majd amikor mentem haza este, egy téglakerítésen, mint egy törött szárnyú madár vergődött végig mellettem valami, tudtam, hogy Ő. Csukott szemmel könyörögtem: Bandesz ne, jobb néha csak hinni, mint tudni dolgokat. A zaj abbamaradt, és meg is nyugodtam. Viszont éjjel vele álmodtam, tudtam úgy is, hogy halott, elvonultunk és beszélgettünk. Olyan dolgokat mesélt a "túlvilágról", ami azóta be is bizonyosodott számomra. Könnyezve keltem fel(persze örömömben). Azóta is vannak álmaim pl.:halott édesanyámmal, és mindig megbeszéljük a problémáimat,tanácsokat is ad.
Jól süt el a szellemidézésünk, de megfogadtam, hogy soha többet nem teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!