Tényleg láttam egy szellemet?
Figyelt kérdés
az iskolánkba lévő emberek közül halt már meg egy nő (takarító) ... ma kinéztem az ajtón mert nyitva volt és egy szürkés árnyat láttam ( a takarítókon szürke ruha szokott lenni ) elsuhanni de nem volt ott senki ..később a virágnál 2szer láttam ugyanezt..osztálytársam mondta hogy a húga is szokott látni és hallani furcsa dolgokat .. lehetett a takarító szelleme?2012. jún. 1. 13:24
2/19 anonim válasza:
Én hiszek neked mert már én is láttam szellemet és nem magamba voltam ha nem 3-man és mind a 3 azt láttuk igy hiszenek nekünk léteznek szellemek de nem hiszem hogy a takarító nő lehet az mert ha valaki meg hal onnan nem jönnek vissza ha nem a gonosz démonok veszik fel az arcukat :(
3/19 A kérdező kommentje:
köszii..amikor láttam mi is hármna voltunk de csak én néztem oda..a többiek viszont furcsa hagokat hallottak..de a barátnőm húga pl fejeket lát stb.. elég ijesztő dolgokat.
2012. jún. 1. 20:42
4/19 Napkiraly válasza:
nem hiszem hogy visszajárna oda takarítani. Én is ha meghalok majd visszajárok minden munkahelyemre? Nem zárom ki hogy tényleg láttad, de inkább az osztálytársad huga hangolt rá a dologra
5/19 A kérdező kommentje:
biztos hogy nem a húga volt mivel azt utána mondták miután én láttam és elmondtam szerintem mi lehetett ..
2012. jún. 2. 08:57
6/19 Napkiraly válasza:
lehet nem a takarítónő az, nem tudhatod milyen lény, de próbáld nem észrevenni,azzal felkelted az érdeklődését
7/19 Napkiraly válasza:
úgy értem ha észreveszed felkelted az érdeklődését és téged fog zaklatni
8/19 A kérdező kommentje:
okéé ://
2012. jún. 2. 10:01
9/19 anonim válasza:
Én hiszek ebben, már én is láttam ilyeneket, a mi régi házunk 80 éves volt,ketten meg is haltak benne és én is láttam árnyakat, de amit te láttál nem biztos hogy a takarító volt, hiszen biztos haltak meg mások is az iskola dolgozói közül.Ha még is úgy gondolod hogy ő volt akkor járj utána hogyan halt meg, és próbáld meg előidézni azt a hangulatot, akkor tuti előjön.
10/19 Napkiraly válasza:
kell az neked hogy előjöjjön? Szerintem ne hallgass rá,nem akarsz te ilyeneket látni,foglalkozz ezzel a világgal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!