Tényleg láttam egy szellemet?
Figyelt kérdés
az iskolánkba lévő emberek közül halt már meg egy nő (takarító) ... ma kinéztem az ajtón mert nyitva volt és egy szürkés árnyat láttam ( a takarítókon szürke ruha szokott lenni ) elsuhanni de nem volt ott senki ..később a virágnál 2szer láttam ugyanezt..osztálytársam mondta hogy a húga is szokott látni és hallani furcsa dolgokat .. lehetett a takarító szelleme?2012. jún. 1. 13:24
11/19 Varga László65 válasza:
én is szoktam ilyeneket látni hallani.
12/19 A kérdező kommentje:
és te nem félsz ??
2012. jún. 9. 12:06
13/19 anonim válasza:
lehetséges hogy láttad...egyik ismerősünk az élettársával megvett egy régi házat.
egyik reggel arra lett figyelmes,hogy valaki a fülébe súgta:Jó reggelt!
az élettársa pedig egy hűvös szellőt érzett a nyakánál
egyébként a neve a szellemnek Peti bácsi volt!!
14/19 A kérdező kommentje:
az dúrva :D!
2012. júl. 13. 20:03
16/19 A kérdező kommentje:
erre én is rájöttem -.-
2012. júl. 13. 21:53
17/19 anonim válasza:
Én is láttam már sötét árnya, emberi formában, kb 3 szórláttam ilyet...
Nem kell félned, ha nem bántanak akkor idővel elmennek!
18/19 anonim válasza:
Igen lehet a takarító.Amúgy meg a kisebb gyerekek látnak ilyeneket mert nagyobb a hitük.A felnőttek sajnos elvesztik ezt.
19/19 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a takarító szelleme a szart pucolná az iskolában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!