Szellemet láttam. Szerintetek?
Minden nap átsétálok egy vasúti átjárón iskolába jövet/menet. Ma reggel, mint általában, 5:45 körül mentem át rajta. Éppen, hogy átértem, mert kezdték lecsukni a sorompókat.
Néhány méter megtétele után visszanéztem a már lecsukott sorompókra, és egy nagyon furcsa dolgot vettem észre: két lábat, és egy derék alsó részét, amint ott áll a két lecsukott sorompó között a vasút szélén. Kb. a derék alsó részének a magasságában volt egyszintben a lecsukott sorompó-rúd. A sorompó-rúdtól felfele már nem folytatódott tovább a felső-test.
Először azt hittem, hogy biztos csak egy ember, aki lehajolt valamiért, és a félhomályban úgy tűnt, mintha nem lenne felső-teste, de miután jobban szemügyre vettem, megláttam, hogy tényleg "hiányzik" a felső test, mert egy autó lámpája odavilágított. Kb. 2-4 percen át volt alkalmam figyelni, mert közben siettem a buszmegállóhoz, nehogy lekéssem a buszt, és elkanyarodtam az említett útról, így "lekerült" a látószögemből, de addig,-amíg alkalmam volt figyelni-, biztos, hogy mozdulatlanul állt.
Lehetségesnek tartom, hogy többen is látták, mert a lecsukott sorompó mellett hamar "felgyülemlett" sok autó, de akkor szerintem már benne lett volna a helyi hírekben "Szellemet láttak a vasúton", vagy hasonló címmel, ezért valószínű, hogy csak én láttam, de azért fogom figyelni a híreket. :)
Kár, hogy a félhomályban, és az erős autólámpa-fényben nem lehetett látni a "fél test" ruhájának a színét, csak az alakja volt látható.
Sajnos fotót nem tudtam készíteni róla, mert a mobilom nappal is nagyon rossz minőségű képet készít, így a félhomályban, vagy éppen az erős autólámpafényben nem látszódott volna semmi.
Szinte biztos, hogy nem árnyék, vagy valami más tárgy volt. Egyértelműen látszódott, hogy egy emberi/szellemi test volt deréktől lefele.
Azt nem tudom, hogy halt-e meg valaki ott, de utánanézhetek. :)
az elmondottakbol en is szellemre asszocialnek..
tortent mar valami hasonlo ezelott veled vagy ez a legelso eset??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!