Szellemet láttam. Szerintetek?
Minden nap átsétálok egy vasúti átjárón iskolába jövet/menet. Ma reggel, mint általában, 5:45 körül mentem át rajta. Éppen, hogy átértem, mert kezdték lecsukni a sorompókat.
Néhány méter megtétele után visszanéztem a már lecsukott sorompókra, és egy nagyon furcsa dolgot vettem észre: két lábat, és egy derék alsó részét, amint ott áll a két lecsukott sorompó között a vasút szélén. Kb. a derék alsó részének a magasságában volt egyszintben a lecsukott sorompó-rúd. A sorompó-rúdtól felfele már nem folytatódott tovább a felső-test.
Először azt hittem, hogy biztos csak egy ember, aki lehajolt valamiért, és a félhomályban úgy tűnt, mintha nem lenne felső-teste, de miután jobban szemügyre vettem, megláttam, hogy tényleg "hiányzik" a felső test, mert egy autó lámpája odavilágított. Kb. 2-4 percen át volt alkalmam figyelni, mert közben siettem a buszmegállóhoz, nehogy lekéssem a buszt, és elkanyarodtam az említett útról, így "lekerült" a látószögemből, de addig,-amíg alkalmam volt figyelni-, biztos, hogy mozdulatlanul állt.
Lehetségesnek tartom, hogy többen is látták, mert a lecsukott sorompó mellett hamar "felgyülemlett" sok autó, de akkor szerintem már benne lett volna a helyi hírekben "Szellemet láttak a vasúton", vagy hasonló címmel, ezért valószínű, hogy csak én láttam, de azért fogom figyelni a híreket. :)
Kár, hogy a félhomályban, és az erős autólámpa-fényben nem lehetett látni a "fél test" ruhájának a színét, csak az alakja volt látható.
Sajnos fotót nem tudtam készíteni róla, mert a mobilom nappal is nagyon rossz minőségű képet készít, így a félhomályban, vagy éppen az erős autólámpafényben nem látszódott volna semmi.
A legjobb, ha nem írom meg senkinek sem. Úgy is hülyének néztek, azt hiszitek, hogy beképzeltem, már megtapasztaltam. Nagyon rossz érzés, hogy nem vesznek komolyan. Mégha az IGAZSÁGRÓL van is szó.
Egyedül 404, aki komolyan vesz ezen a weblapon, tisztelem őt.
A 71%-os válaszoló is kivétel, neki talán (de nem biztos) megírom valamikor.
Egyébként már régebben kiírtam a GYK-ra, de egy kicsit megmásítottam a szöveget, hogy eltérjen az eredetitől, amit erre a weblapra nem teszek ki, mert nem bízom benne, emiatt raktam fel "megmásított" szöveggel, amint már írtam, jóval korábban még...
Hát érdekes, szerintem is szellem volt vagy valami hasonló.
Én sem hittem a szellemekben míg nem láttam egyet. A szobában voltunk a barátnőmmel és az ajtóban megjelent egy emberi alak. Ami egyszer csak négykézláb kezdett mászni a földön majd felegyenesedett és elkezdett turkálni a szekrényben. Annyira féltem, hogy nem mertem szólni a barátnőmnek, csak remegtem. Reggel kérdeztem a barátnőm, hogy az Apja volt e éjjel a szobában!? Nem akartam, hogy "hülyének" nézzen! :) Erre ő rávágta, hogy Jézusom te is láttad? Később beszéltem egy cigány asszonnyal aki szerint maga az ördög volt aki lement kutya képébe. Hát nem tudom, de azóta is kiráz a hideg, ha eszembe jut. Addig senki nem hisz amíg nem látja egyszer a saját szemével.
az MTI oldalán visszalehet keresni a híreket, hogy volt ilyen baleset, pontosan melyik vasúti átjárónál volt ez amit láttál? Azt tudom hogy Békéscsabán, de ott hol, mert engem is érdekel a dolog, amikor lesz időm nézegetem...
ez lenne az, ezen belül van olyan hogy hírarchivum, és ott évekre visszamenőleg lehet keresgélni...
17:48
A jaminai vasúti átjárónál, a Sziklai Sándor utcánál.
Az MTI honlapján hol/hogy lehet megkeresni a régi cikkeket?
Hírarchívumok???
Egyébként utánanéztél egy kicsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!