Szellemet láttam? Rövid rövid röviiiiid
Régi melóhelyemen, tavaly egy irodaházban voltam éjszaka egyedül. Felmentem wc-re, nyitva hagytam az ajtót mert egyedül voltam a házban, minek csukjam be. Ahogy végeztem a pisiléssel és fordultam meg a csap felé kezet mosni, a wc-vel szembeni tárgyalóteremben a sötétben egy fehér ruhás öreg embert láttam. Ránéztem de nem tudatosult bennem abban a pillanatban hogy hiszen üres a ház... :D és a tükör felé fordultam, azt hittem besz.arok a félelemtől. Fölhúztam a gatyám és kisprinteltem az irodaházból, reggelig be sem mertem menni. Kollégák is panaszkodtak hangokról, jelenségekről. Rengeteg hangot is hallottam. Beszélgetéseket az emeleten, röhögtek emberek..tisztán kilehetett venni hogy nem a ház alapzaja volt az ami hanem valakik voltak ott. Egyszer egy ajtó csapódott be valamelyik emeleten, teljesen üres hangszigetelt és külön álló házban. Tehát a szomszéd házak kb 20 méterre voltak a falaktól.
Szóval nekem ne mondja senki hogy szellemek nincsenek mert vannak!
Egyik éjjel pedig járőrözés közben a szomszédos lakópark tetejére néztem mert láttam hogy valami mozog ott. Egy ember állt a tetőn és leugrott. Én úgy megijedtem hogy levegőt nem kaptam, de semmilyen puffanás nem volt és arról hallottunk is volna mi őrök hogy a szomszédban mi történt ha hús vér ember lett volna az!
Na most kirázott a hideg ezektől. :D Vélemény? 22f
:) Ez kb olyan mint amikor én elkezdtem az éjszakai melót és embereket láttam éjjel akik kizárt dolog, hogy ott voltak. :) De az csupán a kimerültségtől lehetett.
Egy ismerősöm pedig korházban dolgozik és éjszaka is szokott melózni. Ők is többen láttak egy ugyanolyan nőt a folyósón ülni aki ott sem lehetett. :)
Az agy érdekes dolgokra képes. Elég ha az első mesél róla, hogy mit látott és az agy tudat alatt odakreálja.
Mindent meg lehet magyarázni valamivel.
Hozzátenném, hogy 3 éve dolgozok éjszaka havonta 17 napot és olyan dolgot, jelenséget még nem láttam ami megmagyarázhatatlan lett volna.
Én is láttam már sok furcsaságot, meg nővérem is. Nővérem szerint fent az emeleten a szobájában "lakik" egy szellem, aki szokta nézni őt meg stb. Szoktam aludni az ő szobájában mert ott van tv :D, de eddig speciel látni még nem láttam semmit.
De egyébként én úgy vagyok vele, hogy miért is bántanának? Csináltam én nekik valami rosszat? Meg néha szoktam csak úgy beszélni velük, hogy hagyjanak aludni és ne b@szogassanak, mert én sem bántom őket ők meg hagyjanak aludni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!