Szellemet láttam? Rövid rövid röviiiiid
Régi melóhelyemen, tavaly egy irodaházban voltam éjszaka egyedül. Felmentem wc-re, nyitva hagytam az ajtót mert egyedül voltam a házban, minek csukjam be. Ahogy végeztem a pisiléssel és fordultam meg a csap felé kezet mosni, a wc-vel szembeni tárgyalóteremben a sötétben egy fehér ruhás öreg embert láttam. Ránéztem de nem tudatosult bennem abban a pillanatban hogy hiszen üres a ház... :D és a tükör felé fordultam, azt hittem besz.arok a félelemtől. Fölhúztam a gatyám és kisprinteltem az irodaházból, reggelig be sem mertem menni. Kollégák is panaszkodtak hangokról, jelenségekről. Rengeteg hangot is hallottam. Beszélgetéseket az emeleten, röhögtek emberek..tisztán kilehetett venni hogy nem a ház alapzaja volt az ami hanem valakik voltak ott. Egyszer egy ajtó csapódott be valamelyik emeleten, teljesen üres hangszigetelt és külön álló házban. Tehát a szomszéd házak kb 20 méterre voltak a falaktól.
Szóval nekem ne mondja senki hogy szellemek nincsenek mert vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!