Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Látott már valaki szellemet,...

Látott már valaki szellemet, vagy valami természetfelettit?

Figyelt kérdés

Mit élt át olyankor, milyen volt a találkozás?, Hol lenne esélyem ilyesmiket látni, tapasztalni?

Kérem a humorheroldokat, hogy kerüljék el a kérdést.

Köszönöm!

2013. okt. 2. 21:13
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

kedves: ma 18:33 válaszoló, mindezeket az orvosok mondták akik próbálták bizonyítani az igazukat.

Azt tudni, hogy felírtak neki valamilyen gyógyszert epilepszia,és egyéb kórtünetek ellen, ennek hatnia kellett volna de állapota nem változott, csak akkor fordult papokhoz, amikor már nem volt remény a kezeléssel.

Am itt a hangfelvétel: http://www.youtube.com/watch?v=qr-IdHU3A5M&feature=player_em.. Magyar felirattal nem tudom, hogy fent van-e...

2013. okt. 4. 19:33
 22/38 A kérdező kommentje:
Miközben hallgattam ezt a hangfelvételt kirázott a hideg. Ez nem a kislány...
2013. okt. 4. 19:43
 23/38 A kérdező kommentje:

Amúgy két megközelítésből vizsgálja ez a cikk az esetet, ha figyelmesen néznétek rájönnétek.

Egyik, hogy tényleg a démon, démonok szállták meg. A másik, hogy elmebeteg volt...

Egyiket sem tudták bizonyítani. Szóval vagy ez vagy az...

Nagyon érdekes eset

2013. okt. 4. 19:45
 24/38 anonim ***** válasza:

A cikkben az is szerepelt, hogy az is szerepelt, hogy abban az időben, más volt, mint most. Nézd csak meg a dátumot és te magad is rájössz erre.

Nem egy ilyen példa van a történelmünkben, hogy 100 éve, nem tudták megállapítani a betegséget, ezért meghalt az ember. Most meg, gyógyítani is lehet. Az, hogy alig 50 éve történt meg, azt jelenti, hogy ennyire fejlődött az orvostudomány. Most, sokkal pontosabb diagnózist tudnak felállítani, mint anno. Az nem biztos, hogy kezelni is tudják. Mai napig vannak olyan betegségek, amit nem tudnak kezelni. Az, hogy 100 év múlva fogják-e, az jó kérdés, de egy biztos: az orvostudománynál nincs ilyen, hogy megszállt valakit az ördög és ördögűzést hajtanak végre. Tudják, hogy ezzel, nem mennek semmire sem.

2013. okt. 4. 21:01
 25/38 anonim ***** válasza:
valóban félelmetes a hangfelvétel és a cikk is nagyon érdekes.De a lényeg az hogy 60-as 70-es évek óta sokat fejlődött a tudomány a gyógyszerek terén is és ahogy modtam könnyen lehethogy skizofrén volt!
2013. okt. 5. 07:11
 26/38 A kérdező kommentje:
Skizofrén ember sem videlkedik így
2013. okt. 5. 11:34
 27/38 anonim ***** válasza:
Most pontosan meg tudják nézni, hogy milyen betegségben szenved. A bejegyzésben, a tünetekkel kapcsolatban, 3 betegségről írnak, nem csak egyről.
2013. okt. 5. 14:37
 28/38 A kérdező kommentje:
Azt is tudni, hogy amikor megvizsgálták az agyát, nem volt semmilyen elváltozás a homloklebenyen. holott az ilyen betegségeknél(pl. skizofrénia) nagy elváltozások történnek.
2013. okt. 5. 16:00
 29/38 anonim ***** válasza:
ja láttam meg minden és átéltem hogy beszél hozzám belém mar és elájulok tőle meg ilyenek és mindig hallom őket
2013. okt. 6. 19:50
 30/38 Juditasszony ***** válasza:
n láttam .. többször is szelemet vagy démont azt nem tudom eldönteni de megütött.! És ezzel nem viccelnék higgyétek el. Borzalmas . Soha többe nem szeretnék találkozni vele ha érdekel valakit beszélhetünk erről.. Sok sok ismeretem van .Már megszerettem volna írni..csak előzetesnek annyit , pár éve albérletben laktam és a kisszobában volt egy beépített szekrény.Mondta a tulaj h a felső szekrény ha nem kell nem bánná mer abban vannak neki dolgai .Mondtam h nem is nagyon érném fel olyan magasan van ,úgy ,hogy elég nekünk ami lent van az a 2 ajtós.Na de milyen az emberi kíváncsiság ugye, Gondoltam megnézem mégis mit tartogat fent Nem veszek el semmit ,,csak megnézem.Oda vittem egy széket és kinyitottam a felső szekrény ajtót. Lomok ,könyvek táskák mappák papírok.. 2 akta csomó közt hátra láttam a szekrény mélyére és észrevettem,hogy valami aranyszerű csillogás van hátul.csináltam helyet én benyúltam kézzel h mi az?Valami arany színű vázaszerűség volt. az oldala öt részre volt osztva szóval öt oldalú volt ,és minden oldalán angyalok voltak festve Nagyon tetszett! Volt egy teteje is levettem belenéztem ,hátha van benne valami. Volt! Egy használt megbarnult régi játszócumi. Le törölgettem a portól.és arra gondoltam mi lenne ha kitenném a sorszekrényre olyan szépem csillog.Majd mire jön a tulaj a lakbérért vissza . Úgy is tettem. kiraktam. Ott állt a szekrényemen. De büszke voltam magamra h ezt megtaláltam és átszaladtam a szomszédasszonyhoz ,mondván ,hogy jöjjön már milyen szép váza volt eldugva.Át jött és majdnem össze esett úgy megrémült. MI a baj? kérdeztem. Mire Ő .Judit tudod te mi ez? mondom miért váza nem? Ere Ő Ez egy urna Judit, egy gyerek urna lehet hisz angyalkás és cumi is benne van.(Na én még nem láttam soha urnát. Egy pillanatra ledermedtem .MI? urna? Úristen! teszem vissza.,, szegény gyerek!:( Szépen visszaraktam a helyére a szekrénybe.De azután folyton azt éreztem mintha valaki figyelne.És semmi sem sikerült,bármibe fogtam. felborult a családi béke is minden a feje tetejére állt. aztán úgy 4nap múlva este elaludtam és arra ébredtem fel éjjel,hogy kinyílt a szoba ajtó és hallottam a lépéseket az ágyam felé. arra gondoltam biztosa párom volt kint a vc re és akkor éreztem h megállt az ágy mellett mellettem egy alak.gondoltam de hülye ,minek jön ide hisz egy ágyon alszunk..biztosan meg akar viccelni de épp h elgondoltam ,hirtelen elsötétült a szoba. nagyon megijedtem. Nem láttam semmit de éreztem h valami alak rám hajolt és 3 -szor erősen mellbe vágott ,,nagyon erősen .Azt hittem eltöri a mellkasomat:(Aztán újra világosabb lett .Láttam ha párom alszik.Nem Ő volt.Nem tudom h aludtam el újra nagyon féltem. Reggelre kék folt volt mindenütt. hát ennyi elsőre..Nem játék És nem kitaláció..aztán kiköltöztünk abból a lakásból.a többit majd ha érdekel de ezek mint igazak
2013. okt. 6. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!