Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Látott már valaki szellemet,...

Látott már valaki szellemet, vagy valami természetfelettit?

Figyelt kérdés

Mit élt át olyankor, milyen volt a találkozás?, Hol lenne esélyem ilyesmiket látni, tapasztalni?

Kérem a humorheroldokat, hogy kerüljék el a kérdést.

Köszönöm!

2013. okt. 2. 21:13
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Érdekes történet, várok még ilyet!
2013. okt. 6. 22:35
 32/38 Juditasszony ***** válasza:
Köszönöm...volt még csak nem annyira szeretem felidézni. A lényeg .hogy egyszer a párom kezdett elhidegülni tőlem,,de minden téren.egy nap aztán azt mondta" Judit van valakim és nekem kell az a nő"összeomlottam.Aztán kivasaltam a ruháját h menjen el a randira de lesz 10 napja és akkor adjon nekem választ. Nem hisztiztem. Gondoltam azzal még jobban elüldözöm. Elment.Mondta h este 11 felé jön hagyjam a kulcsot az ajtóba. Ugy tettem. De nagyon szenvedtem.Fájt a lelkem.Mivel hiszek a felsőbb hatalmak erejében eszembe jutott,hogy van nekem valahol egy inga és kérek tőle segítséget! Jól kisírtam magam aztán elővettem az ingát.Könnyek közt kértem Kérlek segítőm ne hagyd ez! Könyörgök segíts nekem!És akkor az inga erőteljesen kilengett!!!Ez úgy 9 felé lehetett este.Tudom mert folyton az órát néztem,Aztán úgy ki voltam ,hogy ittam egy pohárbort és vártam őt haza.Fél tíz után 5 perccel csörgött a telóm.Ő volt.Azt mondta Szia Én vagyok...szakítottam a csajjal rájöttem Téged szeretlek!..azt hitem rosszúl hallok. de belül örültem,hogy nem veszítettem el.Úgy döntöttem ,hogy nem beszélek neki többet semmit erről a kis megcsalásról lezárom. hazajött és a nyakamba borult. Minden a legjobban alakult . Nem volt szó csak néztük egymást. Aztán elment tusolni amikor visszatért kiment az erkélyre rágyújtani ,Alig lépett ki az ajtón a balkonra hirtelen be ugrott a szobába és lerogyott az ágyra.Kérdeztem mi van rosszul vagy?Mire Ő "Judit láttam valamit és nagyon megijedtem.." Na mond már mit láttál? kérdeztem.".Azt hogy előttem a levegőbe megjelent egy fényes kéz" Hihetetlen ugye? úgy h nagyon félt, szinte remegett ,le volt fehéredve. Erre mondtam neki Látod miért csaltál meg? Lehet ezért volt..Akkor azt mondta soha többet nem fog megcsalni.Magam sem tudom mi volt . Csak gondolom a segítőm ahogy kértem. A módszert nem mi választjuk.mÁr azt ,hogy hogyan segítsenek. Aztán lefeküdtünk aludni .alig elhelyezkedtem kérte h kapcsoljak villanyt . felkapcsoltam az éjjeli lámpát és akkor mondta h a lábánál állt egy alak ...Én nem láttam Ő nagyon megijedt..egész éjjel szorosan öleltMÁs persze nem volt ,:) gondolom a stress miatt.))...Hozzáteszem azóta már nem vagyunk együtt...:) De a mostani barátnőjénél mozognak bútorok kidől az üveg a szekrényből,, fel borúlt a ruhásszekrény magától ,,rá az üveg asztalra.) Minden összetört. Én pedig azóta nem kértem semmit egy szellemtől sem hanem az tudom ha egyszer kérem nem tudom leállitani már. mondjuk nem is akarom . az akkori párom 15 kg fogyott egy év alatt. nincs munkája nincs lakása ,,úgy hallottam a csaja is kirúgta. Persze már hívogatott telon, de nekem van egy új jól alakult kapcsolatom azóta.Én lezártam .Ez a történet életutam volt de tanulságos..
2013. okt. 6. 23:19
 33/38 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnám segítségül hívni a segítőmet? csak egy inga kell hozzá és aztán? persze ezzel nem akarnék ártani senkinek.
2013. okt. 7. 14:42
 34/38 A kérdező kommentje:

Hu, ez nagyon ijesztő lehetett:(

Sajnálom az embert.

2013. okt. 7. 14:45
 35/38 Juditasszony ***** válasza:

A segítő minden ember mellett ott van.. Persze inga ..fehér gyertya és meditáció kell.

Én is sajnálom valahol de magának kereste .Azt a nőt is csak azért akarta mert annak van saját lakása Nagyon önző érdekember .. az olyan így jár. A karma hozta neki ezt, Én csak azt kértem h amit érdemel azt kapja se jobbat se rosszabbat.

2013. okt. 7. 17:34
 36/38 Juditasszony ***** válasza:
Szia ! Most leírom,, hogy kezdődött nálam az érzékelés a túlvilág iránt.Régen volt 1980 ban kb. ,,amikor a nagynéném aki már gyakorolta ezt a témát. megkérdezte tőlem,hogy na van kedved egy kis idézéshez? akkor voltam kb 22 éves.Mondtam h persze. de hogyan?Aztán elmondta hogy először is ami egyszerűbb a meghalt író szellemét meglehet idézni ha nálunk van a könyve de az legyen kemény fedelű.kellékek egy régi hullámos nyelvű ajtókulcs. egy olyan gumigyűrű amilyen régen a lekvárosüvegeken szokott lenni Na és egy könyv ez esetben Móra Ferenc Kincskereső kis ködmön volt.ráhúzta a gumit a csukott könyv közepére ,,pont középre..Aztán az egészet rá akasztotta a kulcs nyelvére.Aztán ahogy egymás mellett ültünk a kulcs fejének egyik felét én a másik felét ő tartotta a mutató ujjunkkal. úgy h a könyv himbálózott a levegőben majd megállt egy helyben. akkor megkérdezte.." Könyv szelleme itt vagy? Ha itt vagy akkor fordulj!"És akkor a könyv teljes fordulatot tett és vissza.Aztán megállt megint egy helybe. Akkor úgy tette fel a kérdést h a válasz igen re forduljon a könyv a nem re nem fordul.Aztán kérdeztük amire kíváncsiak voltunk pl. h nekem hány gyerekem lesz? A könyv egymás után 4 et fordult.Nevettem h ugyan már Isten ments h 4 legyen.)És tudod mi a röhej? 4 gyerekem van!!Aztán már nem volt több kérdezni való. Leszedtük a kulcsot megköszönve h segített.Épp letettem a könyvet amikor belépett a szomszéd ember,hogy kérdezzük már meg meddig fog még élni ezen kivűl amit élt? De mondtuk neki h nem szabad egymás után 2 szer egy nap csak egyszer szabad ,,majd holnap! De erőszakosodott ,,aztán rimánkodott ,,Míg végül visszatettük a kulcsot és megkérdeztük h meddig él még hány évet ,,annyit forduljon.A könyv remegni kezdett ide oda mozgott ,érezni lehetett h feszült a levegő.DE aztán egyszer csak hirtelen fordult egyet körbe és ennyi nem mozgott többet.Mondta szomszédbácsinak h egy évet mutat.Az elment és jól berúgott.MI meg abbahagytuk.de valahogy féltem este folyton pislogtam körbe a sötét szobába de semmit sem láttam. Behunytam a szemem úgy éjjel 11 lehetett már és nem tudtam aludni.csak forgolódtam .És akkor az ajtó felé néztem és az ajtó melletti falrészen hirtelen egy fény jelent meg ,,sárga fény borította be a falat , majd abba a fénybe kirajzolódott egy magas emberhez hasonló alak.Sötét árnyként láttam csak a szeme világított fehéren. és csak nézet rám meredten.Aztán hirtelen ahogy jött úgy tűnt el 3 szor egymás után megjelent meg eltűnt.Nem tudom h aludtam el de nagyon féltem az biztos,Azóta az éjjel óta valahogy közelebb álltam a szellemvilághoz.érzékelem őket. De tisztelem is hisz nagyon óvatosnak kell lennünk velük.Hát így kezdődött. szia
2013. okt. 19. 15:10
 37/38 anonim válasza:
Láttam :) Sok mindent látok, de ezek hozzátartoznak a természethez, csak az emberek elvesztették ezeket a tulajdonságaikat, pedig mindenkinek volt. Egyik éjjel felkeltem, körülnéztem a szobámban és ott "állt" egy homályos, kissé átlátszó alak, megszólított, de nagyon nagyon féltem, borzasztó érzés volt számomra, mondott valamit, de nem szóban, hanggal, hanem a fejemben "hallottam" nem figyeltem rá, próbáltam elterelni a figyelmem, de NAGYON erősen ott volt a fejemben ez a hang, aztán elég rondán elküldtem (most már utólag bánom). Rengeteg ilyen dolog történik velem, mert "látok" (aurát, energiát... meg még nem tudom miket). Sokszor van az, hogy a szobámban vagyok, sötét van és ilyen hatalmas forgó "energia" közelít felém, hogy mit élek át ilyenkor!? Félek... nagyon félek. Sok ilyen ember van és egyre több, csak nem beszélnek róla, mert a társadalom kitagadja őket, nem hisz nekik... Pedig ezek a dolgok nagyon is valósak.. :)
2013. nov. 12. 16:41
 38/38 anonim ***** válasza:
Csak az lát ilyeneket akinek gyenge az ideg rendszere. ZOKNI.
2014. jan. 2. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!