Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki látott már szellemet, és...

Ki látott már szellemet, és milyen érzés volt?

Figyelt kérdés
Történetet várok :) És bunkó ne írjon!!
2013. ápr. 14. 08:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
én filmekben láttam, ált este egyedül néztem, hát elég ijesztő volt.
2013. ápr. 14. 09:12
 2/11 anonim válasza:
100%
én azthiszem hogy azt láttam, este mikor felkeltem kimenni wc-re láttam az ajtóban hogy áll mamám szelleme..átlátszó volt piros ruhában (amiben meghalt) hát elősször a vér megfagyott bennem utána pedig felkapcsoltam a villanyt és nem láttam.
2013. ápr. 14. 10:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát én még nem láttam csak hallottam. De nekem az is elég volt. Félelmetes. De a párom már látott,mégpedig ahol bérelt régen házat annak a tulaját. Azt mondta,h este nemigen aludt. :) én alapból hiszek bennük. Neked van vmi élményed?
2013. ápr. 14. 14:29
 4/11 A kérdező kommentje:
nincs.. de szeretnék látni egyet mert szeretek félni xD kicsit hülyén hangzik de tényleg!! :)
2013. ápr. 14. 15:44
 5/11 anonim ***** válasza:
engem kisebb koromban szinte uldoztek komolyan...volt h mamamnal aludtam hajnalba ki akartam menni wcre es egy feher ruhas nagyon hosszu haju no elsetalt elottem.. gyorsan vissza szaladtam bebujtam a takaro ala:D de olyan is volt h mentem ki a konyhaba es egy férfit lattam ez ablakba de kettevagva.. szoval derekaig volt csak o.O tudom h hulyen hangzik de en lattam ezeket..szerencsere ma mar nem nagyon..de sok olyan is volt amit nem lattam pl.h valaki megfogta a kezem es utana le benult es fajt zsibbadt 3percig kb nembirtam mozgatni.. vagy valaki ram fujt. meg kb 2hete este nembirtam elaludni hajnal 2korul lehetett fekudtem sotetben csendben es akkora sohajt hallottam magam Mellett h uristen..egy ferfi sohaj..nagyon megijedtem..szoval velem tortentek furak.. amugy idézz szellemet csak vigyazz mert nem csak kellemes elmenyeid lehetnek
2013. ápr. 15. 07:38
 6/11 Antimod ***** válasza:

Kiskoromban láttam két nagyon furcsa dolgot. Egyszer egy régóta rossz (és teljesen áramtalanított) tv-ben néztem hosszú perceken keresztül egy "áttűnő" adást, egyszer pedig egy erdei sétán láttam (és hallottam) valakit, aki a következő pillanatban már sehol sem volt.

Persze ijedős voltam, mint minden gyerek, de ami érdekes, egyik fenti esetben sem rémültem meg. Inkább egy különös kíváncsiság kerített a hatalmába, hogy "hát itt meg mi történt? Ez hogy lehet?"

2013. ápr. 15. 08:57
 7/11 anonim ***** válasza:

én osztálykiránduláson amikor kijöttem a vécéből akkor ott állt 2 másodpercre valami fehér köpenyes átlátszó rövid hajú nő, meg a régi házunkban kinyitódott becsukódott az ajtó, ha egyedül voltam akkor (is) lépteket hallottam az előszobából, ilyesmi :3

de ha egész történeteket szeretnéd hogy leírjam írj üzenetet XD

nem fárasztok másokat itt inkább :3

2013. ápr. 26. 13:54
 8/11 anonim válasza:
100%

Ez nem vicc amit most irok.

egyszer ultem a szobamban(mi egy panelban lakunk)mikor magatol kinyilt a konyvem es valaki hozza ert a vallamhoz,mikor egydul voltam. Sikitottam es bevagodott az ajto . Azota a batyammal alszok,sajna egy matracon

2013. ápr. 27. 19:59
 9/11 nemethhedi válasza:
52%
Ha igazi szellemet látsz nem biztos, hogy túléled.Lehet megharagszik amiért leleplezted és üldozni fog.Nekem elhiheted, az unokatestvérem egyszer látott egyet.Azóta esténként felébred és mindig látja....
2013. máj. 1. 09:41
 10/11 ninjaasasin válasza:

nyugi túléled szellem nem bír bántani...csak megilyeszteni meg miért bántson? miért tud bántani? ha félsz és mondod hogy bír bántani akkor bizony bír.. ha azt mondod nem akkor nem tud.. Ne félj! a félelemből táplálkozik! Kérj angyali védelmet michael arkangyal védj meg 12órás védelem v szent zsermán 5x-lángot kérek 24órára köszönöm! én mind2őt kérem...

Velem mi történt?

hát előszöris kb 3-4éve halom mintha járkálna itt valaki .:S aztán a szobámban is elkezdtem hallani na jó mondom fasza..... anyukámmal aludtam sokáig mert nagyon féltem és ugye ő adott védelmet/erőt aztán 1ik nap felkelek megyek ki wc-re hát nem ott ál 1 fekete szellem a wc előtt?? na jó jól beszartam mondom mi a szart csináljak?!!!! majdnem visszafordultam de utána mondom nehogy észrevegye hogy látom ere elmentem melete beültem wcre na aztán kifutottam és go felébresztettem anyát kb fél napig reszkettem először sírtam is asszem.... aztán alig bírtam aludni kb 1hónapig minden este kirázott a hideg reszkettem izzadtam mint állat nagyon féltem aztán jött ismerősünk kifüstöltem házat gyujtottam gyergyát és joban lettem na igen aztán kb fél évre rá hallom valaki suttog a fülembe aludjunk aludjunk félálomba voltam kb hajnali 5kor ne mbírtam aludni aztán elkezdet nyomni az ágynak... na az volt a szerencse hogy ponta nyával aludtam nehezen a lábammal elkezdem rugdosni és kikerültem alóla aztán felébresztettem anyát na akkor nem aludtam továb... aztán elmentem látóhoz na akkor ő is látta azt amit én mondom akkor csak nem vagyok hülye? ugyan azt látta és 1x nem mondtam el neki akkor megmondtam nézzük meg a házamat mi van itt? kb 1000szellem votl tükrök tuloldalán v több és mind gonosz:S azokat elküldtük az ajtóba ahol láttam a szellemet még mindig ott volt a szellem sokkolt.... aztán elküldöt a szellemeket meg bearanyoztuk a házat azt elmentek azután voltam másnál és volt szerződésem na azt megszakítottam azóta sokkal szabadabb vagyok nem félek ... de ezután is volt azért egy elég rossz estém egyedül vagyok hallom hogy a nagyszobában kaparja a szellem a falat nagyon durva volt mintha karmokkal kaparná hívom anyukámat felhívom 1-2mp és megszűnik a hívás hívom nem elérhető hívni sem birok!!! ő sem bír elérni na mondom most gáz van feljött szomszéd (anya felhívta őt) mondja nem bír hívni meg hogy mi van mondom énsem birom hívni úgyhogy nagyon durva volt:S

2013. okt. 10. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!