Láttatok már szellemet? Ha igen, mi volt az, ami miatt 100%-ig biztosak vagytok benne, hogy az volt?
Láttam párszor.Azért vagyok biztos benne, mert két esetben felismertem a jelenés alapján, kiről van szó, mármint kinek a szelleme.
Egyszer éjjel egy öreg (rokon) jelent meg a szobában, nem álmodtam..Másnap jött a hír, hogy meghalt.aztán volt olyan, hogy áttetsző, de azért jól felismerhető embert láttam a szobában feküdni, leírás alapján kiderült, hogy ő is rokon volt.
nabaz.meg most elkezdtem félni..
kislányom talán látott, egyéves kora körül többször előfordult, hogy egyszercsak a fejem fölé nézett és elmosolyodott. Mikor már tudott beszélni, akkor meg többször emlegetett egy bácsi arcot, aki miatt nem szeretne a szobájában aludni..
de lehet, hogy csak álmodta.
azóta nem kérdezek rá, nem akarom, hogy féljen.
Igen,láttam és nagyon ijesztő volt.Egyszer a szobámban random fotóztam egyet,és a falon egy kisfiút láttam meg.Lehet,hogy csak hallucináltam,illetve a képzeletem szüleménye,de ahogy ránéztem a fényképre,egyből megláttam,szóval nem volt arra időm,hogy kitaláljak dolgokat,fantáziáljak. Azt mondják a fényképezőgép vakuja olyan dolgokra képes,hogy képes párhuzamos dimenziókat mutatni.Aki ismeri a Silent Hill Shattered Memories-t az igazán tudja miről van szó.
Ez csak játék,de több helyen olvastam,hallottam erről,hogy igaz.Szellemek léteznek,vannak ártó szellemek(démonok),és hát hogy mondjam...nem ártó szellemek.A túlvilág szerintem mindig is valóságos volt.Mi nem látjuk őket,de ők látnak minket.Nem csak mi élünk emberek,egyedül ebben a nagyon-nagy univerzumban.Egyébként ez egy jó mentális tehetség,ha te érzed ezek erejét.Ijesztőnek tűnik,de valójában csodálatos.Egyébként sokan mondják,hogy az emberek az ilyen sötét helyeken(mint ahogy Te is említetted),sikátorokban,temetőkben nagyon félősek.Mondjuk ki nem?A lényeg,hogy az emberek ilyen helyeken a legkisebb jelzésekre is egyből szellemre gondolnak.Pedig csak egy falevélre lépnek rá,vagy csak fúj a szél,vagy valamilyen kis állat van a bokorban stb.
De én hiszek neked,nekem is eszembe jutott egy történet ezzel kapcsolatban.
Egy barátom erdei suliban szellemidézőset játszottak.
A tábortűz köré raktak egy pár papucsot.A szellem idézése után,a papucs rejtélyes módon elkezdett mozogni,a tulajdonosa felé,majd amikor nagyon közel volt hozzá,megállt.Megnézték,és semmilyen damillal,vagy madzaggal nem volt kikötve,és úgy mozgatva.Nekem nagyon ijesztő volt,amikor elmesélte,hinni se akartam neki.De ezek szerint egy jelet küldött a másvilágból,ami alátámasztotta,hogy szellemek léteznek.
Illetve egy ugyanilyen törénet:
Megint ilyet játszottunk,ekkor már nekem is volt benne részem.A teremben lekapcsoltuk a lámpákat,egymás kezét fogtuk,egy kört kialakítva és ezeket mondtuk:
xy [pl.József Attila(a lényeg,hogy már halott legyen)] szelleme jelnj meg előttünk,vagy adj jelet!Ezt kb. 3x elismételtük felkapcsoltuk a lámpákat,és a földön elterülő cukorkák,megváltoztatták a helyüket.Ez lehetett volna az is,hogy valaki a sötétben elmozdította,de mivel többször is eljátszottuk,é a szellemben hiszek
Tisztelet annak,aki ezt elolvasta :DDD
"Egy barátom ismerősei is idéztek szellemet..."
Na igen. Általában ennyi a valóságalapjuk ezeknek a töréneteknek. Valaki hallott valakiről aki látott már olyan embert, akinek a harmadik szomszédja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!