Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemet látnék? Eddig sose...

Szellemet látnék? Eddig sose hittem bennük, de a balesetem óta gyakran látok egy ember formájú árnyat.

Figyelt kérdés

Múlt héten elütött egy autó, a kórházban újra élesztettek valami másfél percig állt le szívem. Amióta hazajöttem időnként, főleg éjszaka látni szoktam az árnyat általában tőlem pár méterre szokott állni, de van, hogy nappal is látom! Mint írtam eddig sosem hittem, hogy vannak, de most teljesen ki vagyok akadva és félek, bár tudom ha bántani akarna akkor megtette volna. Nem merek beszélni hozzá meg piszkálni nehogy valami rossz történjen. Mit csináljak, hogy ne lássam többé?

20L

2013. febr. 20. 16:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
19%
Hamar felépültél, hamár itt netezel.
2013. febr. 20. 17:03
 2/23 anonim ***** válasza:
54%

Ha van rá lehetőség hívj egy médiumot.

Vagy HA netán ez egy démon rakj szent dolgokat a házba...

2013. febr. 20. 17:07
 3/23 anonim ***** válasza:
44%
Ha a balesetnel megutotted a fejed akkor nincs ebben semmi termeszetfolotti, csak szimplan az agyad okozta hallucinacio. Szerintem el fog mulni.
2013. febr. 20. 17:12
 4/23 hawkbill ***** válasza:
4%
elütött az autó, olyan súlyosan megsérültél, hogy újra kellett éleszteni, de már otthon vagy. hjah.
2013. febr. 20. 17:30
 5/23 A kérdező kommentje:
Kedden történt, szombat kora délután engedtek haza.
2013. febr. 20. 17:43
 6/23 anonim ***** válasza:
3%

Nos, én hiszek abban, hogy a szellemek és a démonok nem tudnak senkit sem bántani. Már ha azt nem vesszük figyelembe, hogy aki látja és hallja őket, azt meg tudják süketíteni, akkor teljesen ártalmatlanok. Olvass utána, hogy milyen lényre hasonlított a legjobban. Ha bebizonyosodik, hogy szellem, akkor próbálj meg beszélni vele, az nem árthat;)

Én hiszek neked. Egy egyszerű kerékpár balesetben is lehet maradand sebet szerezni, de van aki egy súlyosabb baleset után, miután kiheverte, úgy néz ki mint azelőtt.

2013. febr. 20. 17:50
 7/23 anonim ***** válasza:

*maradandó

sorry

2013. febr. 20. 17:50
 8/23 anonim ***** válasza:
25%
úgy látszik, te is agykárosult lettél a baleset következtében.
2013. febr. 20. 18:31
 9/23 Tom Benko ***** válasza:
24%
Szerintem a baleset utóhatása, ha nagyon zavar, szólj róla a kórházban. Szellem/démon biztosan nem lehet, mert azok nem léteznek.
2013. febr. 20. 18:42
 10/23 anonim ***** válasza:
62%
Te, én két hétig voltam kórházban sima vakbélműtéttel. Téged meg újraélesztettek, és már otthon vagy. Zsír.
2013. febr. 20. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!