Szellemet látnék? Eddig sose hittem bennük, de a balesetem óta gyakran látok egy ember formájú árnyat.
Múlt héten elütött egy autó, a kórházban újra élesztettek valami másfél percig állt le szívem. Amióta hazajöttem időnként, főleg éjszaka látni szoktam az árnyat általában tőlem pár méterre szokott állni, de van, hogy nappal is látom! Mint írtam eddig sosem hittem, hogy vannak, de most teljesen ki vagyok akadva és félek, bár tudom ha bántani akarna akkor megtette volna. Nem merek beszélni hozzá meg piszkálni nehogy valami rossz történjen. Mit csináljak, hogy ne lássam többé?
20L
Ha van rá lehetőség hívj egy médiumot.
Vagy HA netán ez egy démon rakj szent dolgokat a házba...
Nos, én hiszek abban, hogy a szellemek és a démonok nem tudnak senkit sem bántani. Már ha azt nem vesszük figyelembe, hogy aki látja és hallja őket, azt meg tudják süketíteni, akkor teljesen ártalmatlanok. Olvass utána, hogy milyen lényre hasonlított a legjobban. Ha bebizonyosodik, hogy szellem, akkor próbálj meg beszélni vele, az nem árthat;)
Én hiszek neked. Egy egyszerű kerékpár balesetben is lehet maradand sebet szerezni, de van aki egy súlyosabb baleset után, miután kiheverte, úgy néz ki mint azelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!