Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemet látnék? Eddig sose...

Szellemet látnék? Eddig sose hittem bennük, de a balesetem óta gyakran látok egy ember formájú árnyat.

Figyelt kérdés

Múlt héten elütött egy autó, a kórházban újra élesztettek valami másfél percig állt le szívem. Amióta hazajöttem időnként, főleg éjszaka látni szoktam az árnyat általában tőlem pár méterre szokott állni, de van, hogy nappal is látom! Mint írtam eddig sosem hittem, hogy vannak, de most teljesen ki vagyok akadva és félek, bár tudom ha bántani akarna akkor megtette volna. Nem merek beszélni hozzá meg piszkálni nehogy valami rossz történjen. Mit csináljak, hogy ne lássam többé?

20L

2013. febr. 20. 16:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Tom Benko, szellemek és démonok léteznek!! Hiába akarod elhitetni velünk nem fog menni!!!
2013. febr. 21. 20:05
 12/23 anonim válasza:
37%
Ha démon akkor szúrj egy-egy kést az ajtófélfánál a padlóba. Mindkét oldalt! Akkor nem fog bántani, nem fog bemenni a szobába, elméletileg...
2013. febr. 21. 22:06
 13/23 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező hölgyike, lehet a sátán meg akart ölni elméletiileg téged, de nem sikerült, ezért most rád küldött démonokat, hátha beleőrülsz és öngyilkos leszel.

Ilyen esetek is vannak, számos, mikor ez történik. Valaki majdnem meghal és azután kísértik a démonok és gonosz szellemek!

2013. febr. 21. 22:11
 14/23 Tom Benko ***** válasza:
@11: Ti akarjátok a létezésüket elhitetni másokkal, én csak igyekszem az ilyen baromságoktól megóvni ôket. Amúgy pedig ha léteznek, akkor miért nem ad erre senki bizonyítékot?
2013. febr. 22. 07:44
 15/23 anonim ***** válasza:
Van szellemre bizonyíték, a tv-ben rengeteget láttam!
2013. febr. 22. 08:17
 16/23 Tom Benko ***** válasza:
46%
Szellemképes a tv? Szerezz jobb antennát!
2013. febr. 24. 01:40
 17/23 anonim ***** válasza:
49%

Jah, a tv nagypn hiteles információs eszköz :D

Kérdező, halucinálsz. Ha nagyon félsz, nyugodtan fordult orvosoz.

2013. febr. 25. 16:37
 18/23 anonim ***** válasza:
25%

En is csak azt tudom mondani, hogy a baleseted kovetkezteben beszerzett serulesed/id kovetkezteben latsz arnyat .Talan fejserules miatt , ami kihat a latasodra.

Ha pedig elhiszed ezt a szellemes vagy demonos dolgot, ami melllesleg nem igaz , akkor csak magdnak artasz. Bele is orulhetsz. Inkabb ebben az esetbenkeres fel egy orvost , hogy kivizsgaljon. ;)

2013. márc. 3. 11:52
 19/23 basshunter1 válasza:
45%
Szerintem csak halucinálsz.Én hiszek a szellemekben.Aki látta a Paranormal Activity összes részét,az szerintem elhiszi,hogy vannak szellemek.Egyébként direkt vannak ilyen szakra kiképzett emberek,nyugodtan beszélj velük,hogy mi ilyenkor a teendő.Ha egyszerű szellem,nem bánthat.Ha démon,akkor szívás :D.Ugyanis a démonok ártalmazó lények,akik olyasmik mint egy árnyék.Szerintem nézd meg a Paranormal Activity valamelyik részét,és rájössz az igazságra.Ugyanis az igaz történeteken alapszik.Máig nem találják a holttestüket annak a a családnak akit a démon megölt.Hülyeségnek hallatszik de nem az.Tegyél ki szent dolgokat a szobádba(pl.keresztet,vagy égess ilyen "mágikus" gyertyákat).
2013. márc. 21. 18:16
 20/23 Tom Benko ***** válasza:
@basshunter1: Aha, persze, valós eseményeken...
2013. márc. 22. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!