Szellemet látnék? Eddig sose hittem bennük, de a balesetem óta gyakran látok egy ember formájú árnyat.
Múlt héten elütött egy autó, a kórházban újra élesztettek valami másfél percig állt le szívem. Amióta hazajöttem időnként, főleg éjszaka látni szoktam az árnyat általában tőlem pár méterre szokott állni, de van, hogy nappal is látom! Mint írtam eddig sosem hittem, hogy vannak, de most teljesen ki vagyok akadva és félek, bár tudom ha bántani akarna akkor megtette volna. Nem merek beszélni hozzá meg piszkálni nehogy valami rossz történjen. Mit csináljak, hogy ne lássam többé?
20L
Kérdező hölgyike, lehet a sátán meg akart ölni elméletiileg téged, de nem sikerült, ezért most rád küldött démonokat, hátha beleőrülsz és öngyilkos leszel.
Ilyen esetek is vannak, számos, mikor ez történik. Valaki majdnem meghal és azután kísértik a démonok és gonosz szellemek!
Jah, a tv nagypn hiteles információs eszköz :D
Kérdező, halucinálsz. Ha nagyon félsz, nyugodtan fordult orvosoz.
En is csak azt tudom mondani, hogy a baleseted kovetkezteben beszerzett serulesed/id kovetkezteben latsz arnyat .Talan fejserules miatt , ami kihat a latasodra.
Ha pedig elhiszed ezt a szellemes vagy demonos dolgot, ami melllesleg nem igaz , akkor csak magdnak artasz. Bele is orulhetsz. Inkabb ebben az esetbenkeres fel egy orvost , hogy kivizsgaljon. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!