Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemet látnék? Eddig sose...

Szellemet látnék? Eddig sose hittem bennük, de a balesetem óta gyakran látok egy ember formájú árnyat.

Figyelt kérdés

Múlt héten elütött egy autó, a kórházban újra élesztettek valami másfél percig állt le szívem. Amióta hazajöttem időnként, főleg éjszaka látni szoktam az árnyat általában tőlem pár méterre szokott állni, de van, hogy nappal is látom! Mint írtam eddig sosem hittem, hogy vannak, de most teljesen ki vagyok akadva és félek, bár tudom ha bántani akarna akkor megtette volna. Nem merek beszélni hozzá meg piszkálni nehogy valami rossz történjen. Mit csináljak, hogy ne lássam többé?

20L

2013. febr. 20. 16:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én többször láttam szellemet, és a gimiben is hülyének néztek miatta párszor. Hiszek neked, egy halálközeli élmény elindíthatja a 6. érzéked. Szívesen elbeszélgetnék veled egyszer. Ne hagyd magad befolyásolni a szkeptikusok által, aki nem hisz a létezésükben, annyival szegényebb. Légy büszke, hogy megadatott neked ez a csodálatos képesség, ahogyan én is büszkén vállalom. Gondold el, mi okom lenne rá, hogy ilyesmit terjesszek és hogy vállaljam hogy elmebetegnek gondolnak emiatt feleslegesen ha nem lenne igaz? Amiket gyerekkorom óta tapasztalok azok valódiak mint ahogy itt írom ezt a kommentet.
2013. ápr. 6. 04:02
 22/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is láttam már sokszor szellemet,de a te esetedben nem biztos,hogy szellemről van szó.

Lehet,hogy baleset miatt van ez.

De akkor ez majd el fog múlni.:)

Persze az is előfordulhat,hogy tényleg szellem van nálad,de mivel gondolom a baleset előtt nem láttál ilyen árnyakat,inkább hallucinálsz...

De ha nagyon kíváncsi vagy,akkor hívj egy médiumot,és ő majd tudja,hogy mi van nálad.:)

Remélem tudtam segíteni!

2014. jan. 30. 19:52
 23/23 anonim válasza:
Na mi történt azóta?
2017. jan. 8. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!