Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ma a barátnőm meg én szellemet...

Ma a barátnőm meg én szellemet láthattunk?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel úgy döntöttünk hogy kimegyünk egy kicsit levegőzni.Kicsit sétálgattunk.Mivel van egy játszótér,és van a közelében egy nagy erdő,ezért a barátnőm kitalálta,hogy menjünk el egy darabig az erdő mellett...Én beleegyeztem.Mentünk egy darabig,és egyszer csak hallottunk mind a ketten egy nagy robbanást hallottunk,de ettől még nem ijedtünk meg annyira,mert távolról jött.(Nem szilveszterkor történt)!Mentünk tovább,és én hallottam az erdőből egy nagy zörejt,mintha valaki lépkedett volna...(Nem fújt a szél). Utána annyira megijedtünk,hogy vissza futottunk.Miután vissza futottunk,azt mondtam,hogy nehogy már megijedjünk egy zörejtől!Aztán arra jutottunk,hogy vissza megyünk...(Bár ne tettük volna)! Vissza mentünk,de most tovább.Néha megálltunk,hogy megnézzük,van-e valami az erdőben,de nem volt.Aztán mentünk egyre csak beljebb.Közben hallottunk fura zajokat.Aztán a barátnőm egyszer csak megállt,és nézett be az erdőbe..Nem tudtam hogy mi a baja.Aztán egyszer csak elkezdett futni,és én is futottam utána.Nagyon megijedtem hogy mit láthatott...De velem is történt valami.Miközben futottunk,Úgy hallottam,mintha valaki felénk futna...

Gyorsan mentünk a játszótér felé,és a barátnőm elmondta,hogy mit látott:Egy lényt.Körülbelül ember magasságú volt,és csupasz....Többet nem látott belőle...

Aztán elmondtam én is,és így összeállt a kép....Többet nem szeretnénk vissza menni oda.

Ketten képzelődhettünk volna?

2014. jan. 2. 14:53
1 2 3 4 5
 21/50 Laylah ***** válasza:
Egyre hiteltelenebb, bocsi.
2014. jan. 4. 14:34
 22/50 A kérdező kommentje:

Laylah:Ha neked ez nem hihető ,az sem érdekel.

Én meg vagyok győződve róla,hogy valami volt ott.....

2014. jan. 4. 14:48
 23/50 Laylah ***** válasza:
Kérdező, általában elsőként állok ki az ilyen kérdések feltevői mellett, de ez már gyanús. Ha valamire ránézel, nem csak ennyit tudsz megállapítani, hogy csupasz, nincs szeme és ember nagyságú. Valami alakja csak van, meg színe...
2014. jan. 4. 14:55
 24/50 A kérdező kommentje:

Igen,szürkés színe volt,és mint írtam a történetben,hogy görnyedt hátú...

Nem lehetett nagyon kivenni az alakját,mert a fák között volt,de ez,hogy görnyedt volt a háta,egyből kilehetett szúrni...

2014. jan. 4. 15:02
 25/50 Laylah ***** válasza:
Áttetsző inkább, vagy szilárd?
2014. jan. 4. 15:04
 26/50 A kérdező kommentje:
Szilárd volt...
2014. jan. 4. 15:15
 27/50 anonim ***** válasza:
Egész jó jellemzést adsz, attól függetlenül hogy te nem is láttad, csak a barátnőd:D
2014. jan. 4. 15:16
 28/50 A kérdező kommentje:
Képzel el,a barátnőm itt van nálam,ezért tud válaszolni...
2014. jan. 4. 15:25
 29/50 anonim ***** válasza:
És előbb írtad, hogy nem is lehetett rendesen látni a fától. Akkor miről beszélünk?:D
2014. jan. 4. 15:26
 30/50 A kérdező kommentje:
Attól még láthatta hogy átlátszó vagy sem...
2014. jan. 4. 15:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!