Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ma a barátnőm meg én szellemet...

Ma a barátnőm meg én szellemet láthattunk?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel úgy döntöttünk hogy kimegyünk egy kicsit levegőzni.Kicsit sétálgattunk.Mivel van egy játszótér,és van a közelében egy nagy erdő,ezért a barátnőm kitalálta,hogy menjünk el egy darabig az erdő mellett...Én beleegyeztem.Mentünk egy darabig,és egyszer csak hallottunk mind a ketten egy nagy robbanást hallottunk,de ettől még nem ijedtünk meg annyira,mert távolról jött.(Nem szilveszterkor történt)!Mentünk tovább,és én hallottam az erdőből egy nagy zörejt,mintha valaki lépkedett volna...(Nem fújt a szél). Utána annyira megijedtünk,hogy vissza futottunk.Miután vissza futottunk,azt mondtam,hogy nehogy már megijedjünk egy zörejtől!Aztán arra jutottunk,hogy vissza megyünk...(Bár ne tettük volna)! Vissza mentünk,de most tovább.Néha megálltunk,hogy megnézzük,van-e valami az erdőben,de nem volt.Aztán mentünk egyre csak beljebb.Közben hallottunk fura zajokat.Aztán a barátnőm egyszer csak megállt,és nézett be az erdőbe..Nem tudtam hogy mi a baja.Aztán egyszer csak elkezdett futni,és én is futottam utána.Nagyon megijedtem hogy mit láthatott...De velem is történt valami.Miközben futottunk,Úgy hallottam,mintha valaki felénk futna...

Gyorsan mentünk a játszótér felé,és a barátnőm elmondta,hogy mit látott:Egy lényt.Körülbelül ember magasságú volt,és csupasz....Többet nem látott belőle...

Aztán elmondtam én is,és így összeállt a kép....Többet nem szeretnénk vissza menni oda.

Ketten képzelődhettünk volna?

2014. jan. 2. 14:53
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
Oké, kb minden 2. leírásod ellentmond valamiben az előzőnek. Nem láttatok semmit, max annak véltétek. Esetleg szimplán kamuzol, ennyi.
2014. jan. 4. 15:40
 32/50 A kérdező kommentje:
Nem muszáj elhinni ezt a történetet,de látom,hogy neked is ennyi kifogásod van erre a történetre,pedig igaz...
2014. jan. 4. 15:51
 33/50 Laylah ***** válasza:
Egyébként az eredeti kérdésre válaszolva: nem, nem láttatok szellemet.
2014. jan. 4. 15:59
 34/50 A kérdező kommentje:

Oké,de ha nem szellemet láttunk,akkor mit?

Amúgy is,nehogy egyből azt írd hogy egy embert!

2014. jan. 4. 16:08
 35/50 anonim ***** válasza:
Te nem láttál semmit:D
2014. jan. 4. 16:10
 36/50 Laylah ***** válasza:
Azt már nem tudom. De nem szellem, az tuti.
2014. jan. 4. 16:12
 37/50 A kérdező kommentje:

Mért tuti?

Nem ti láttátok,én úgy tudom!

2014. jan. 4. 16:29
 38/50 Laylah ***** válasza:
Mert tudom, hogy néz ki egy szellem. És nem így, ennyi alapján sem.
2014. jan. 4. 16:43
 39/50 A kérdező kommentje:

Mi nem csak szellemre gondoltunk,hanem másra is...

Lehet hogy hülyének néztek,de akkor is....

Nem tudom hallottatok-e már a Rake-ről,más néven a Figyelő...

Nagyon úgy nézett ki a testfelépítése is,mint a Figyelőnek...De most sokan lefogtok pontozni,de nem csak mi gondoljuk így,meg nem csak mi láttuk már a Figyelőt....

2014. jan. 4. 17:34
 40/50 anonim ***** válasza:
Ki látta még a figyelőt? Esetleg vele beszéld meg ,hogy lehet-e ugyan az.
2014. jan. 5. 00:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!