Ma a barátnőm meg én szellemet láthattunk?
A barátnőmmel úgy döntöttünk hogy kimegyünk egy kicsit levegőzni.Kicsit sétálgattunk.Mivel van egy játszótér,és van a közelében egy nagy erdő,ezért a barátnőm kitalálta,hogy menjünk el egy darabig az erdő mellett...Én beleegyeztem.Mentünk egy darabig,és egyszer csak hallottunk mind a ketten egy nagy robbanást hallottunk,de ettől még nem ijedtünk meg annyira,mert távolról jött.(Nem szilveszterkor történt)!Mentünk tovább,és én hallottam az erdőből egy nagy zörejt,mintha valaki lépkedett volna...(Nem fújt a szél). Utána annyira megijedtünk,hogy vissza futottunk.Miután vissza futottunk,azt mondtam,hogy nehogy már megijedjünk egy zörejtől!Aztán arra jutottunk,hogy vissza megyünk...(Bár ne tettük volna)! Vissza mentünk,de most tovább.Néha megálltunk,hogy megnézzük,van-e valami az erdőben,de nem volt.Aztán mentünk egyre csak beljebb.Közben hallottunk fura zajokat.Aztán a barátnőm egyszer csak megállt,és nézett be az erdőbe..Nem tudtam hogy mi a baja.Aztán egyszer csak elkezdett futni,és én is futottam utána.Nagyon megijedtem hogy mit láthatott...De velem is történt valami.Miközben futottunk,Úgy hallottam,mintha valaki felénk futna...
Gyorsan mentünk a játszótér felé,és a barátnőm elmondta,hogy mit látott:Egy lényt.Körülbelül ember magasságú volt,és csupasz....Többet nem látott belőle...
Aztán elmondtam én is,és így összeállt a kép....Többet nem szeretnénk vissza menni oda.
Ketten képzelődhettünk volna?
Oké,de ha nem szellemet láttunk,akkor mit?
Amúgy is,nehogy egyből azt írd hogy egy embert!
Mért tuti?
Nem ti láttátok,én úgy tudom!
Mi nem csak szellemre gondoltunk,hanem másra is...
Lehet hogy hülyének néztek,de akkor is....
Nem tudom hallottatok-e már a Rake-ről,más néven a Figyelő...
Nagyon úgy nézett ki a testfelépítése is,mint a Figyelőnek...De most sokan lefogtok pontozni,de nem csak mi gondoljuk így,meg nem csak mi láttuk már a Figyelőt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!