Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemet hallottam a szobámba...

Szellemet hallottam a szobámban. Mit tehetnék, hogy elmenjen? 13. L

Figyelt kérdés

Helló

Reggel(6-kor) felkeltem,mert ugyebár suli.

Nos amikor csörgött a teló(ébresztő!)akkor egy percig maradtam az ágyban,mert egy kicsit lusta voltam felkelni.Még kint sötét volt,láttam az ablakból.Feküdtem,de egyszer lépteket hallottam,a szobámban,rendesen sétált valaki a szőnyegen.Le-föl,az ágyam mellett is.(Hallottam a lépteket ahogy közelednek,távolodnak...De rengetek paranormális dolog történik a ház ezen részén!(az én szobámban!!!)

Egyszer egy fekete valamit látttam a falon...Akkor kész,totál leblokkoltam,majdnem szívrohamot kaptam.(képes vagyok rá)totál félek,a szüleim meg nem hisznek ilyesmiben,úgyhogy egy ideje nem is mondom már el nekik....Néha kopognak....Néha járkálnak...(szellemek)

Vagy esetleg nem is azok?Démonok?A szellemek nem bántanak ugye?Hogy lehetne kitenni őket?(Aprópó:a tatám ebben a házban lakott,ahol mi,és ő is épitette...Lehet hogy ő???)

csak egy valakinek mondom el,aki hisz benne...A nagyi.Nála is ez van,fojzon kopognak járkálnak...(ott jobban hallatszik,mert parafa van...)

2013. okt. 7. 15:23
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
A PARAfa a baj, az vonza a PARAnormalis dolgokat, es konnyen bePARAztat.
2013. okt. 7. 15:26
 2/30 anonim ***** válasza:
Mond meg anyukádnak, hogy ne varázsolgasson, és akkor nem lesznek ilyen problémáitok. Meg ne ajnározzátok Harry Pottert:D
2013. okt. 7. 15:33
 3/30 anonim ***** válasza:

Ezeket ne ted:

-ezosok hivni

-ördögüzöt hivni

-ezo tv-be betelefonálni

ezt teheted:

-türsz

-beszélsz róla valakinek

2013. okt. 7. 15:34
 4/30 anonim ***** válasza:
Ha nem démon, akkor nem valószínű h meg tudna támadni. Ha démon, akk van a baj. Ha a papád, akk lehet, h csak akar vmit mondani, pl ha halála előtt vkivel összeveszett, akk lehet h azt akarja lerendezni. Védekezni szentelt vízzel tudsz, egy paptól tudsz kérni. De ne hívd oda ördögűzésre ha a szüleid nem hisznek benne, mert csak idegesek lesznek, és bajt követi a baj.
2013. okt. 7. 15:51
 5/30 anonim ***** válasza:
Lehet csak az ároktőiek azok.
2013. okt. 7. 16:03
 6/30 A kérdező kommentje:

légyszíves normális válaszokat kérek,esteleg a szenteltvíz számításba jöhet...

És ha démon?

2013. okt. 7. 16:09
 7/30 anonim ***** válasza:
A szenteltviz, a szellemek, mágia mind összefüggnek . Egy démon úgy tud megtámadni, h mágiát alkalmaz, a szenteltvíz meg hatástalanítja azt.. de ugy is tud "támadni" ,h rossz dolgok történnek veletek, mindenki igedeg lesz, sokat veszekedtek, és a haragból nyer energiát. Ez csak egy példa volt, nem kell egyből démonra go.dolni, ha kicsit többet is veszekedtek
2013. okt. 7. 16:28
 8/30 anonim ***** válasza:
75%
Elmeorvost javasolok. Vagy legyél író, jól lehet keresni ökörségekkel.
2013. okt. 7. 17:30
 9/30 A kérdező kommentje:

utolsó...Ha nem hiszel nekem,nem kell válaszolni....-.-

Gondolod,hogy mindenki akit szellemet lát,ill.hall,rögtön egy idióta?

2013. okt. 7. 17:44
 10/30 kkory cod ***** válasza:
Én tudom mit csinálj: 1. Kell egy bili 2. Sz**j bele 3. Tedd le szobádban a földre és akor belwhalnak a búzbe xD
2013. okt. 7. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!