Szellemet hallottam a szobámban. Mit tehetnék, hogy elmenjen? 13. L
Helló
Reggel(6-kor) felkeltem,mert ugyebár suli.
Nos amikor csörgött a teló(ébresztő!)akkor egy percig maradtam az ágyban,mert egy kicsit lusta voltam felkelni.Még kint sötét volt,láttam az ablakból.Feküdtem,de egyszer lépteket hallottam,a szobámban,rendesen sétált valaki a szőnyegen.Le-föl,az ágyam mellett is.(Hallottam a lépteket ahogy közelednek,távolodnak...De rengetek paranormális dolog történik a ház ezen részén!(az én szobámban!!!)
Egyszer egy fekete valamit látttam a falon...Akkor kész,totál leblokkoltam,majdnem szívrohamot kaptam.(képes vagyok rá)totál félek,a szüleim meg nem hisznek ilyesmiben,úgyhogy egy ideje nem is mondom már el nekik....Néha kopognak....Néha járkálnak...(szellemek)
Vagy esetleg nem is azok?Démonok?A szellemek nem bántanak ugye?Hogy lehetne kitenni őket?(Aprópó:a tatám ebben a házban lakott,ahol mi,és ő is épitette...Lehet hogy ő???)
csak egy valakinek mondom el,aki hisz benne...A nagyi.Nála is ez van,fojzon kopognak járkálnak...(ott jobban hallatszik,mert parafa van...)
Ezeket ne ted:
-ezosok hivni
-ördögüzöt hivni
-ezo tv-be betelefonálni
ezt teheted:
-türsz
-beszélsz róla valakinek
légyszíves normális válaszokat kérek,esteleg a szenteltvíz számításba jöhet...
És ha démon?
utolsó...Ha nem hiszel nekem,nem kell válaszolni....-.-
Gondolod,hogy mindenki akit szellemet lát,ill.hall,rögtön egy idióta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!