Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemet hallottam a szobámba...

Szellemet hallottam a szobámban. Mit tehetnék, hogy elmenjen? 13. L

Figyelt kérdés

Helló

Reggel(6-kor) felkeltem,mert ugyebár suli.

Nos amikor csörgött a teló(ébresztő!)akkor egy percig maradtam az ágyban,mert egy kicsit lusta voltam felkelni.Még kint sötét volt,láttam az ablakból.Feküdtem,de egyszer lépteket hallottam,a szobámban,rendesen sétált valaki a szőnyegen.Le-föl,az ágyam mellett is.(Hallottam a lépteket ahogy közelednek,távolodnak...De rengetek paranormális dolog történik a ház ezen részén!(az én szobámban!!!)

Egyszer egy fekete valamit látttam a falon...Akkor kész,totál leblokkoltam,majdnem szívrohamot kaptam.(képes vagyok rá)totál félek,a szüleim meg nem hisznek ilyesmiben,úgyhogy egy ideje nem is mondom már el nekik....Néha kopognak....Néha járkálnak...(szellemek)

Vagy esetleg nem is azok?Démonok?A szellemek nem bántanak ugye?Hogy lehetne kitenni őket?(Aprópó:a tatám ebben a házban lakott,ahol mi,és ő is épitette...Lehet hogy ő???)

csak egy valakinek mondom el,aki hisz benne...A nagyi.Nála is ez van,fojzon kopognak járkálnak...(ott jobban hallatszik,mert parafa van...)

2013. okt. 7. 15:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
37%
Igen, úgy gondolom, hogy aki szellemet lát az vagy elmebeteg, vagy hazudik, vagy író.
2013. okt. 7. 17:52
 12/30 A kérdező kommentje:
Akkor rosszul gondolod,DE nagyon.
2013. okt. 7. 18:22
 13/30 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem nem gondolja rosszul, nekem is ez a véleményem. Esetleg még olyan lehetőség lehet, hogy ugyan nem elmebeteg, de ahhoz elég tanulatlan, eléggé ismerethiányos, valamint eléggé hiszékeny, hogy ilyen bugyutaságokkal át lehessen ejteni, elhiggye ezt a sok ezomaszlagot. Ettől még ugyan nem lesz elmebeteg, de a mulya jelző már passzol rá. Viszont ha valaki ilyen, és nagyon rákattan ezekre az ezoökörségekre, akkor jó eséllyel elmebeteggé fejlődhet tovább.
2013. okt. 7. 18:43
 14/30 anonim ***** válasza:

ez csak az ároktői banda lehet.

biztos az ágyad alatt bûjkálnak.:)

2013. okt. 7. 19:08
 15/30 ez-meg-az ***** válasza:
De okos lett hirtelen mindenki.. ha nem hiszel benne ne írj hozzá-.-" egyébként kiűzni a szellemet nem tudod, a szenteltvíz jó ötlet, lehetséges h a tatád az, nem hiszem h démon lenne... ne parázz, figyelj jól, és írd le ha esetleg történt más is:)
2013. okt. 7. 19:11
 16/30 anonim ***** válasza:

sceptic?nem hiszel a természet felletiben?

Lécci találkozunk valahol.

(Ha egyszer nem létezik természetfölötti mér ne jönél el?)

2013. okt. 7. 20:05
 17/30 anonim ***** válasza:
Találkozzunk, egye kutya :) Hátha még valami újat is tudsz mutatni. Merrefelé lakol?
2013. okt. 7. 20:54
 18/30 anonim ***** válasza:
37%

"De okos lett hirtelen mindenki.. ha nem hiszel benne ne írj hozzá-.-""

Ennyi erővel én meg mondhatnám azt: "Hülyeségekben hiszel? Inkább ne írj hozzá-.-"

Kérdező, egyébként szerintem csak lenyomtad szundira a telót, aztán félálomban álmodtad az egész históriát. Majdnem szívrohamot kapni pedig mindenki tud, az nem nagy kunszt. Különben is, ha még sosem volt szívrohamod, honnan tudod hogy MAJDNEM azt kaptál?

"Aprópó:a tatám ebben a házban lakott,ahol mi,és ő is épitette...Lehet hogy ő???"

Lehet... De az is, hogy azok a hullák azok, akiket a második VH-ban erőszakoltak, kínoztak meg, gyilkoltak le és daraboltak fel a házban, és most akarnak revansot venni. És mivel Te laksz épp a házban, lehet hogy Te leszel az első számú célpont. Van ez így, lehet hogy majd valamelyik este megpróbálnak kicsit megölni vagy megkínozni, vagy valami hasonló apróság, a fene tudja. Én mindenesetre nagyon gyorsan kiköltöznék a házból, mielőtt késő lenne.

Látod, én is tudok mesélni hülyeségeket, nem kell ehhez még hívőnek sem lenni :)

2013. okt. 7. 21:03
 19/30 Információ Kapitány ***** válasza:
100%

Márts szenteltvízbe egy nyeles buzogányt és verd pofán. Nálam bejött, bár én kapával csináltam, csak szerintem a buzogány kicsit menőbb.

Valamint:

A cipő a lábviseletek egyik fajtája, alapvető feladata az emberi láb védelme a külvilág hatásaival szemben. A cipőknek meglehetősen sok eltérő változata alakult ki a rendeltetésük és a viselő társadalmi szerepének függvényében. Hasonlóan összetett képet mutatnak az efféle lábbelik megjelenésük alapján: sarkuk lehet sima vagy magas – az utóbbit a nyugati társadalmak a nőies öltözködés egyik jelképének tartják –, készülhetnek bőrből vagy vászonból is, valamint az edzőcipők talpa lehet műanyag.

Ma tanultál valamit!

Szívesen!

2013. okt. 7. 22:18
 20/30 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező!!!! Nagyon jól tetted, hogy ide kiírtad, most már tudunk róla mik is történnek nálad. Fontos hogy tudjunk róla, mert itt a GYK-n nagyon sok komoly ezotériával foglakozó ember van, és mi tudunk segíteni.

Gondolkoztam a dolgon, és a paranormális jelenségekre tökéletes magyarázatot tudok adni. Aki sétált, az a nagypapád volt, tudni illik a nagypapák szeretnek sétálni a szobában (haláluk után főleg). És amikor fekete foltot láttál a falon, az is a papád volt, csak összetömörödve föltapadt a falra. Ezt is szokták csinálni, mert állítólag megnyugtatja a harmadik szem által okozott spirituális kisülések nyomait.

És amikor kopognak, akkor valószínű megint csak valaki lehet, nem biztos hogy a papád. Ha te magad tudod, hogy esetleg a papád szeretett kopogni (esetleg kopogó fétisben szenvedett), akkor lehet, hogy ilyenkor ez kényszeresen történik nála. Tehát nem tudja visszafogni magát.

Ezek az ötleteim, remélem tudtam segíteni.

2013. okt. 9. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!