Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemet hallottam a szobámba...

Szellemet hallottam a szobámban. Mit tehetnék, hogy elmenjen? 13. L

Figyelt kérdés

Helló

Reggel(6-kor) felkeltem,mert ugyebár suli.

Nos amikor csörgött a teló(ébresztő!)akkor egy percig maradtam az ágyban,mert egy kicsit lusta voltam felkelni.Még kint sötét volt,láttam az ablakból.Feküdtem,de egyszer lépteket hallottam,a szobámban,rendesen sétált valaki a szőnyegen.Le-föl,az ágyam mellett is.(Hallottam a lépteket ahogy közelednek,távolodnak...De rengetek paranormális dolog történik a ház ezen részén!(az én szobámban!!!)

Egyszer egy fekete valamit látttam a falon...Akkor kész,totál leblokkoltam,majdnem szívrohamot kaptam.(képes vagyok rá)totál félek,a szüleim meg nem hisznek ilyesmiben,úgyhogy egy ideje nem is mondom már el nekik....Néha kopognak....Néha járkálnak...(szellemek)

Vagy esetleg nem is azok?Démonok?A szellemek nem bántanak ugye?Hogy lehetne kitenni őket?(Aprópó:a tatám ebben a házban lakott,ahol mi,és ő is épitette...Lehet hogy ő???)

csak egy valakinek mondom el,aki hisz benne...A nagyi.Nála is ez van,fojzon kopognak járkálnak...(ott jobban hallatszik,mert parafa van...)

2013. okt. 7. 15:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
62%
Jaja, jól beszél az előttem lévő. Sőt, nem lehet, hogy az ágyad kompletten a nagypapád, és benne alszol? Ez esetben valószínűleg az ágyad sétálgatott a szobádban, attól lehetett a kopogás.
2013. okt. 9. 12:37
 22/30 anonim ***** válasza:

Sceptic elgázolt egy kamion vagy mivan?

lassacskán visza irhatnál

2013. okt. 9. 19:04
 23/30 Fridda válasza:
Teljesen megértem,ha valaki szkeptikus. De azt nem,hogy bárki honnan tudhatná ennyire biztosan,hogy nincsenek szellemek.Szerintem csak annyit tudunk,hogy nem tudjuk, vannak -e.
2013. okt. 11. 23:06
 24/30 anonim ***** válasza:
Képzelődsz ;) Hallucináció. A fekete valami lehetett pók, kosz, repedés, vagy az árnyékod. A séta is lehet képzelődés. Ha én korán kelek, akkor még félig az álomban vagyok, és gyakran látok hülyeségeket, például egy édes kismacskát a szobám sarkában, pedig nincs macskám, egyszerűen még félig az álmodban voltál, és láttál és hallottál ilyesmiket :3 Nem kell aggódnod. Szellemek lehet, hogy léteznek, lehet, hogy nem, én nem tudok dönteni ez ügyben. Kopogás az jöhet kívülről is, mint alapzaj. Járkálnak? Lehet, testvéred / szüleid / kisállatod mászkál a házban, mert inni kell, pisilni kell, éhes, vagy valami egyéb probléma van éjszaka. :)
2013. okt. 11. 23:45
 25/30 anonim válasza:
Ennyi szkeptikus, tudatlan gyökèr egy helyen, tisztelet a kivètelnek, akik normális választ adtak...Csak szegèny kèrdezöt sajnálom. Kívánsi lennèk, ha ti lennètek a helyêben lenne kedvetek a fullbunkó szellemeskedèshez....
2013. nov. 21. 20:52
 26/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt ajánlom,hogy te ne tegyél semmit ez ellen,mert ha ha elszúrod,akkor lehet hogy mérgesebb lesz....De én démonra nem gondolnék,esetleg egy kopogó szellemre,mert a kopogó szellemek képesek tárgyakat felemelni,dobálni,ugyan is ez a fajta a szellem a legagresszívabb.....Járkálást én is szoktam hallani a szobámban,de szerintem kéne hívni egy szakértőt,mert ez nem játék!Idéztetek már szellemet?Vagy tudod a háznak a múltját?Mert ha utána néznél akkor biztos hogy kiderülne valami...De az sem kizárható hogy a papád az,de ha ő az akkor nem kell félned,mert ugye a papád nem bánthat téged....

Remélem tudtam segíteni:)

2013. dec. 22. 08:52
 27/30 anonim ***** válasza:

De az is lehet,hogy annyira félsz,hogy hallucinálsz....

(Előző válaszoló voltam)

2013. dec. 22. 08:53
 28/30 anonim ***** válasza:
Sőt az is lehet, hogy csak szórakozik.
2013. dec. 22. 10:01
 29/30 anonim válasza:
Ajánlanám a kémiakönyvet...
2014. márc. 24. 12:53
 30/30 anonim ***** válasza:
Ha démon az akkor sokszor mond el alvás előtt a mi Atyánkot és attól elmegy. De a szellem is bánthat, vagy rakj a szobádba kamerát!
2014. máj. 2. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!