Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez egy szellem volt?

Ez egy szellem volt?

Figyelt kérdés

Egyik este átmentem volna a nagyszobába amikor hirtelen az előszobában a mosógépen lévő fésű leesett magától a földre,pedig nem a szélén volt....

Ez szellem volt??

Bunkó válaszok nem érdekelnek!!!

2014. jan. 1. 16:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem volt huzat,be volt minden ablak,ajtó csukva!!
2014. jan. 1. 20:37
 12/18 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, hogy szellem volt, lehet, hogy valami természetes jelenség. Az is lehet, hogy unatkoztál és kitaláltad ezt, mert nem volt jobb dolgod. Annyian találnak ki ilyen kérdéseket unalmukban.....

És ha igazat mondasz, akkor ki tudja? Lehet, hogy tök természetes volt csak nem figyeltél.....

2014. jan. 1. 20:57
 13/18 anonim válasza:
Nem kizárt a szellem jelenléte, de addig ne paráztasd be magad, ameddig nem volt még valami megmagyarázhatatlan dolog. Ha történik még valami, írd le ide, és megbeszéljük! :)
2014. jan. 2. 00:47
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,de nem én löktem le!De nem mert belül volt.
2014. jan. 2. 11:22
 15/18 Napkiraly ***** válasza:
beremegett, kis földmozgás, nagy jármű elment, ilyesmi
2014. jan. 2. 23:36
 16/18 anonim válasza:

Szia!

Én kutatom a paranormális jelenségeket, számos ilyen fórumnak tagja vagyok és gyakran találkozok ilyen emberekkel, akik ilyen dolgokat észlelnek.

Nos, egy dolgot mondhatok. Ha további furcsa hangokat hallasz vagy esetleg több tárgy mozog, akkor sajnos egy Portelgeist-el van dolgod. Ne aggódj, semmit kárt nem fog tenni benned. De biztos van rá logikus magyarázat, mert nem túl gyakori, hogy egy Portelgeist tárgyakat mozgat. :)

Ha van még ilyen tapasztalatod, nyugodtan írj pü-t.

2014. jan. 3. 00:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia! Gyújts füstölőt(ha tudod mi az),a szellemek nem szeretik a füstöt! Nálunk a kutya volt több napon keresztül beparázva egy pontra morgott,vonyított,félelmében betörte az ajtót! Gyújtottam füstölőt és azóta minden rendben van :)
2014. jan. 6. 15:37
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,igen,tudom hogy mi az a füstölő...
2014. jan. 7. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!