Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek mi lehet ez?

Szerintetek mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Mindig úgy érzem mintha valami/valaki követne, de ha megfordulok, akkor nem látok semmit. Ha nem nézek oda egy idő után, elkezd közelíteni, de érzem, hogy nem akar bántani, mert ha akarna, akkor már megtette volna.

2013. dec. 27. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
rossz a lelkismereted, vagy siman csak uldozesi maniad van.
2013. dec. 27. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Én vagyok mögötted, és csak azt csinálom, amit a rajzfilmekben, ha megfordulsz, én átmegyek a másikoldalra! Tudod, szeretnék visszakapni egy olyan dolgot, amit régen levettek tőlem... A Monster energiaital gyűjteményemet!!!
2013. dec. 28. 00:19
 3/7 anonim válasza:
egy vámpir haverom szívat téged
2013. dec. 28. 05:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Thx, ezt a sok hasznos válasz... -_- De én ezt komolyan kérdeztem...
2013. dec. 28. 14:55
 5/7 anonim válasza:
a képzeleted
2013. dec. 29. 00:13
 6/7 anonim válasza:
üldőzési mánia,képzeleted,egyszóval megőrültél
2014. jan. 2. 17:07
 7/7 A kérdező kommentje:
nem őrültem meg, mert a kereszanyám is ilyen, ő is ez érzi, és én egyszer megkérdezem egyik barátnőmtől, hogy neked egyik családtagod vagy is merősöd nem halt meg a torka miatt és mondta, hogy de...
2014. jan. 3. 11:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!