Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez egy szellem volt?

Ez egy szellem volt?

Figyelt kérdés

Egyik este átmentem volna a nagyszobába amikor hirtelen az előszobában a mosógépen lévő fésű leesett magától a földre,pedig nem a szélén volt....

Ez szellem volt??

Bunkó válaszok nem érdekelnek!!!

2014. jan. 1. 16:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
3%
jaj, még egy képzelődő h.üly.e...nincsenek szellemek, fogjátok már fel.
2014. jan. 1. 16:41
 2/18 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Azt nem lehet tudni,hogy szellem volt-e.Láttad a saját szemeddel,hogy valaki lelökte?De amúgy nem vagyok szkeptikus,és hiszek neked.Velem is már történtek ilyen elég ijesztő,és furcsa dolgok,de én először megpróbáltam rá logikus magyarázatot adni,de nem volt.....Ha neked sincs rá logikus magyarázat,akkor nem zárható ki az a tény,hogy szellem van nálad.....Ezzel együtt kell élni,de hogyha mondjuk bántana,akkor már lehet démon is,és ilyenkor sürgősen orvoshoz kell fordulni,mert ez nem játék!

De ha történt még veled ilyen dolog,akkor megírhatnád privátba,vagy pedig leírhatnád ide,ha van kedved.:)

De ha netán mondjuk megjelenne,akkor gondolj arra,hogy meg kell őrizned a hideg véredet,mert a szellemek a félelemből táplálkoznak!

De ha mégis nagyon félsz,akkor ne foglalkozz ezzel a témával,és akkor lehetőleg elmegy....

Remélem tudtam segíteni!

2014. jan. 1. 16:47
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló,honnan tudod?
2014. jan. 1. 16:48
 4/18 anonim ***** válasza:
44%
Az nagyapád visszajött a fanszőr fésűért!
2014. jan. 1. 16:50
 5/18 A kérdező kommentje:

Első válaszoló:Nem vagyok hülye!És nem tudom hogy megértetted-e,azt hogy NEM ÉRDEKELNEK BUNKÓ VÁLASZOK!!!

Második válaszoló:Köszi a választ,legalább te megértetted amit kiírtam:)

2014. jan. 1. 16:56
 6/18 anonim ***** válasza:

"NEM ÉRDEKELNEK BUNKÓ VÁLASZOK!!! "

Ez egy nyilvános fórum, szokj hozzá ahhoz hogy a neked nem tetsző válaszok is megjelennek itt, függetlenül attól hogy te azt akarod e vagy sem.

2014. jan. 1. 17:00
 7/18 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:képzeld el,hozzászoktam az ilyen válaszokhoz,de attól még nem kéne ilyet írni hogy hülye vagyok.

Attól még hogy az első válaszoló szkeptikus,és én nem vagyok az,attól még nem kéne le hülyézni másokat!!

Mért is vagy akkor az ezotéria témakörben??

2014. jan. 1. 17:08
 8/18 anonim ***** válasza:
9%
Nem szellem volt, hanem az ultramodern mosógépek így jeleznek, ha végeztek a mosási programmal.
2014. jan. 1. 17:24
 9/18 A kérdező kommentje:

Nem ment a mosógép...

És honnan tudod hogy ment-e a mosógép vagy nem?

2014. jan. 1. 17:48
 10/18 anonim ***** válasza:

Felfoghatatlan, hogy képesek ennyien hinni ilyen középkori babonákban!

Amikor az ajtót nyitottad, huzat keletkezett, ami lelökte a fésűt a földre. Ennyire egyszerű.

2014. jan. 1. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!