Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A Keszthelyi Festetics szellem...

A Keszthelyi Festetics szellem létezik? Festetics Szelleme kísértett akkor ott?

Figyelt kérdés

Tegnap látogatás tettem Keszthelyre a Festetics kastélyhoz vitt utam . Egyszerű látogatóként vezettek végig . A könyvtárban barátom ( A Mentsük meg a Keszthelyi Kastélyt alapítvány elnöke Dr. Kis Lajos ) magamra hagyott mindössze egy negyed órára . Fontos elintézni valója volt . Ebben a negyed órában különös dolgok történtek velem . A Falból egy lebegő szellemszerű alak közeledett egyszer csak felém és ezeket a szavakat mondta : - Georgikon (HUHUHU) Georgikon (HUHUHUH).

Nagyon félelmetes és megdöbbentő volt el is felejtettem az egészet , azt gondoltam magamba : "Biztosan csak a képzeletem játszik velem"

Kb. a 10 percben egy nagyméretű faeke alakja rajzolódott ki az egyik falon . Majd a Georgikon szót halottam ismét és a lebegő szellem alak megint megjelent . A hideg futott végig a hátamon a faeke ki jött a falból és felém közeledett . Ekkor jött vissza Barátom . Ő is látta a felém száguldó fa ekét . Rávetette magát így szerencsére nem csapódott nekem . Mind ketten megijedtünk majd megfogadtuk egymás között hogy erről senkinek nem szólunk és megfogadtuk elfelejtjük az egészét . Én próbáltam is elfelejteni de Rémálmaimban még ma is felcsendül az az átkozott szó : -"Gorgikon"

Azóta teljesen depresszióban vagyok , félek és rettegek , nem tudom hogyan fogok elmenni a 2014.01.9 tartott koncertre a kastélyba , egyszerűen félek oda menni de sajnos , bizonyos okokból kifolyólag nem utasíthatom vissza a meghívást . Barátomról azóta nem halottam .

Kérlek szépen segítsetek , nem tudok megszabadulni a rettegéstől , aki tud valamit az ilyen gyilkos szellemekről az kérem írjon valamit ! Valami Biztatót . Mi volt ez a szellem , talán Festetics György szelleme kísértett akkor ott minket ?

2013. dec. 31. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha valaki olyan alakokat vagy személyeket lát, amelyek aktuálisan nincsenek jelen, akkor látási hallucinációt él át. Néha ezek az alakzatok, formák vagy színek, de legjellemzőbben emberi alakok vagy emberszerű tárgyak. Ezek a látomások gyakran lehetnek vallásos jellegűek.
2013. dec. 31. 18:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Érdekes mert én is jártam már a kastélyban illetve annak könyvtárába, de nem tapasztaltam ilyen jelenségeket.
2013. dec. 31. 18:33
 3/7 anonim válasza:
Voltam már a kastélyban,szellemet is láttam már (legalábbis 2 olyan személyt láttam,aki már rég meghalt) de ott nem éreztem semmit. Attól lehetett.
2013. dec. 31. 18:35
 4/7 anonim ***** válasza:

"megfogadtuk egymás között hogy erről senkinek nem szólunk"

Kerek egy napig sikerült megtartanod a nagy titkot.

2013. dec. 31. 18:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Én a Vajdahunyad várában láttam Mátyás király szellemét. Azt mondta megváltozott a környék a halála óta, és megkérdezte, hogy mi az a telefon. Én készségesen elmagyaráztam neki, bár eléggé értetlenkedett és csodálkozott. XD
2013. dec. 31. 19:21
 6/7 anonim válasza:
Én is voltam már festeticskastélyban és én is láttam egy szellem alakot,de nem csak én,mindenki látta aki ott volt akkor.előre nyújtott karokkal jött felém majd eltűnt :S
2014. jan. 1. 14:21
 7/7 anonim válasza:
Én Keszthelyen lakom, elég sokszor járok a kastélyba tény és való és is láttam a szellemet meg a Festetics fasornál is/fenyves állé/ bizonyára azért mert az övé volt ő építette ő ültette el a fákat is figyel rájuk:) szerintem nem kell tőle félni mivel nem bánt hogyha bántana akkor már eljutott volna hozzám hogy történt egy ilyen és ilyen dolog egy furcsa dolog során.. hogyha olyan dolgot csinálsz ami az övé akkor lehet hogy fog bántani kitudja, ne félj és itt lakok hozzá közel
2014. jan. 1. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!