Igaz lehet, hogy létezik olyan eszköz, amin keresztül tudunk beszélni a halottakkal?
evp jelenségnek hívják...még a vatikán is kísérletezett ezzel a jelenséggel.
talán a neten is van róla info.
magánemberként, semmiféle technikai és egyéb tudás nélkül én nem ajánlanám.
köszönöm! :)
elég sok oldalt olvasgattam ebben a témában (evp és itc), de nekem akkor is gyanús, hogy ha tényleg megvalósultak beszélgetések a halottakkal, akkor miért nem tudunk választ egy csomó kérdésre? ha én tudnék beszélni egy halottal, nyilván nem azt kérdezném meg, hogy mi van a dédimmel, hanem hol vagy? mi történt a halál után? milyen formában létezel? de ezekre nincs válasz még mindig...
#5 vagyok, elolvastam volna, ha le tudom tölteni a könyvet.
Egyébként tényleg nem hiszek az ilyesmiben, hogy halottakkal lehet beszélni. Aki ezt állítja, az vagy hazudik, vagy valamilyen elmezavara van. Persze az sem zárható ki, hogy a gyász miatti lelkiállapotában annyira szeretné hallani a szeretett személy hangját, hogy aztán tényleg "hallja" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!