Roselyyka kérdése:
Szerintetek Létezik olyan hogy egy szellem beleszeret egy emberbe?
Figyelt kérdés
Vagy bármilyen természet feletti lény... Nem tapasztaltam ilyet mielött félreértenétek XD Csak megfordult a fejembe hogy vajon szellemek vagy más természet feletti lények vajon tudnak-e szerelmesek lenni vagy esetleg szeretni egy embert. Létszi csak az válaszoljon aki nem hülyéskedi el a kérdésemet és nem idétlen válaszokat ad. Köszönöm! :)2013. márc. 19. 21:21
1/16 anonim válasza:
Mesékben. Ha léteznek is, teljesen máshogy gondolkodnak. Szép történet, ami sok film és könyv alapul, de ha léteznek is, nem úgy gondolkodnak, mint az emberek. Amúgy meg szívesen járnál Slendemannal?
2/16 A kérdező kommentje:
Ki az a Slendemann? és mért gondolkodnak szerinted másképp? mert pl egy szellem az lehet egy emberi lélek is :O
2013. márc. 19. 21:51
3/16 anonim válasza:
A filmből vetted,amiben a csaj kómába van?
4/16 A kérdező kommentje:
Én nem tudom milyen filmről bezséltek meg hogy ki az a sladermann vagymi de engem scak a válasz érdekel :P :)
2013. márc. 19. 22:10
5/16 anonim válasza:
hát sztem nem. mert hát gondoljuk csak végig:
-Egy halottról van szó
-Nincs teste
-Általában még csak nem is látni őket.
6/16 anonim válasza:
szerintem ez teljesen biztos. feltéve, hogy vannak szellemek. emberek is bele tudnak szeretni bármibe, akár tárgyakba is. szóval biztos létezik egy szellem, akinek meg ez a perverziója.
8/16 anonim válasza:
Nem tudom mi a címe,most nem ugrik be!
9/16 anonim válasza:
Filmekben és Sims 3-ban igen. Amúgy nem.
10/16 anonim válasza:
Igen! Tudom, hogy sok szkeptikus nézegeti ezt a témakört (de minek?). Nővérem osztálytársával történt meg ez. Valójában nem is beleszeretett csak nagyon magáénak akarta. A saját kezével irt neki leveleket stb... Mint említettem a nővéremék is csak kinevették a lány. Ő egy nagyszájú menő csajnak számított amíg nem történt meg vele ez az esett. Ma már egy visszahúzódó csendes lány... Egyszer órán ültek amikor a lány elkezdett íni egy levelet visszafelé. Sírt, hogy nem tudja abbahagyni és mindig ezt történik vele. Nos ezek alapján gondolkodj el rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!