köszi a válaszokat
kérlek írj nemet és életkort.. :)
igen én tapasztaltam!
nekem van egy olyan állásom ami a halottak ügyével foglalkozik! én halotti ügyintéző vagyok!
mivel falun lakom így ismerem a falu lakókat, hozzám járnak virágért! a sír koszorúkat, görög koszorúkat stb én csinálom!
a lényeg, hogy tavaly volt egy éve ,h a velem szemben lévő házban a jolika néni meghalt a lényeg, hogy tudom nagyon kényes asszony volt amiben csak tudott mindenbe bele kötött. direkt az ő kérésére csináltam meg a koporsó díszt, fehér, cirmos szegfű orhidea kisérettel. el mentem a nagykerhez virágért és mikor hazajöttem a virágokat vízbe tettem másnap reggel megyek ki az üzletbe és az össze orridea feje le volt törve és a földre esett. nem hittem el azt hittem szívinfarktust kapok! nem találtam rá épp ésszel fogható magyarázatot. a temetés az nap déleőtt 11 kor kezdődött, hát csak a szegfűvel tudtam dolgozni.
mikor jolit le akarták tenni a kiásott helyére a koporsó teljesen fel fordult! sajnos a temetésen nem voltam ott de az ismerősök a temetés után egyből jöttek hozzám panaszolni , hogy a koporsóból ki esett a jolika és azt mesélték, h joli kajra mosolygott mikor ki fordult a koporsóból! nah mind 1 a lényeg , h az nap este be jövök a házba és egy nyomasztó hideg légkör fogott el a két kutyám valamire nagyon morogtak folyamatosan a bejárati ajtóra néztek! hát el jött a joli szelleme és mikor kinéztem az ajtón ,h mi a francért ugatnak a kutyák nem hiszitek el, de a letépet fejű orrideát amit a kukába vágtam az össze a bejárati ajtóm előtt hevert melegítettem a sót és el kelet küldjem jolit mert ezt ő művelte meggyőződésem!!!!!! majd később megjött a joli hozzátartozói és el árultak, hogy utálja az orrideát egyből mindent megértettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!