Akik hisznek a szellemekben azok láttak már olyat?
Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 21:55
3/8 anonim válasza:
Én még idézni is tudok! Na leírom hogy kell:
Rajzolsz a földre egy 2m sugarú kört, és a közepébe szarsz, majd körberakod gyertyákkal. A kulába meg belenyomkodsz fogpiszkálókat, és ha kész, ezt üvöltöd: 'MEGVAGY SÜNDISZNÓ, TÉGED VÁLASZTALAK!'
És ha a szomszéd másnap hülyének néz, akkor sikerrel jártál :)
6/8 anonim válasza:
igen és nagyon nem hittem az ilyenekben eléggé lefagytam és rettegtem egyedül lenni azok után igaz semmi különös nem történt csak osztálykiránduláson voltam unokatesómmal és egy templomot néztünk meg pécsett a barátnőjével csináltunk képeket és mikor együtt vissza néztük hááát... nagyon féltem az oltárnál komolyan egy olyan volt mint a filmekben fehér átlátszó csuklyás ember ,na az nap a takarót szorongva "aludtam" , ráadásul még 14 éves voltam és a szobánk egy sötét folyosó végén volt alig mertem egyedül vissza menni a szobánkba.
7/8 anonim válasza:
Személy szerint nem hiszek bennüük, nem is láttam még, de ismerek valakit, akinek a harmadik szomszédja hallott valakiről, aki állítólag látott. De az sem az volt...
8/8 HaruKyra válasza:
Én hiszek bennük és tapasztaltam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!