Azoknak, akik hisznek a szellemekben! Szerintetek?
Figyelt kérdés
Nemrég meghalt a kutyám,és ugye én hiszek a szellemekben...egyszer egy ismerősöm azt mondta,hogy hogyha azt akarjuk,hogy egy halott szerettünk velünk legyen,akkor velünk lesz!És én nagyon szomorú vagyok,és annyira hiányzik nekem!Ti hisztek ebben?2012. nov. 25. 19:41
1/8 anonim válasza:
Talán az ismerősöd ezt úgy értette, hogy "Az elhunyt szerettünk örökre megmarad az emlékünkbe!".
2/8 anonim válasza:
Az állatoknak is van szellemük, bár őket visszahozni, vagy kommunikálni velük nehéz. Lehet már nem a szellem síkon van, hanem átment a fénybe.
3/8 anonim válasza:
" Az állatoknak is van szellemük, bár őket visszahozni, vagy kommunikálni velük nehéz. Lehet már nem a szellem síkon van, hanem átment a fénybe."
Ez több,mint valószínű.Mint ahogy az is,hogy a kilenc és háromnegyedik vágánnyal megy majd...
4/8 anonim válasza:
Én igen. Apukámnak 11 éves korában meghalt az apukája, és azt kívánta, hogy bárcsak örökké vele lenne. Megtörtént. Apukám házában él, de inkább nem mondom, miket mesélt apukám, mik történnek ott...
5/8 anonim válasza:
mondd el légyszíves nagyon kíváncsi vagyok.én hiszek bennük.
6/8 anonim válasza:
jobb nekik a fényben mint itt, de az is lehet hogy lélekvándorol
7/8 Petrás Évi válasza:
igen 2 kutyám és 3 macskám halt meg
8/8 anonim válasza:
Apa kinevezte a vendégszobát a halott apukája (az én nagypapám) szobájának.
Van egy bejárónőnk, aki egyedül volt a házban. Pont vitte be a vendégszobába a porszívót, amikor hirtelen becsapódott az ajtó, és megjelent a szellem. Nem viccelek. A takarítónőnk még aznap felmondott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!