Külföldön miért hisznek többen az UFO-kban, szellemekben, mint itthon, Magyarországon?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 18:37
3/39 anonim válasza:
1mert ott több a hlye.
2mert ott nagyobb az agymosás mértéke
4/39 anonim válasza:
Ez azért nem egészen így van. Pl.: az 5 és félmillió dánnak csak 2%-a hisz a szellemekben és csak 3%-a a földönkívüliekben. Ez jóval kisebb arány, mint a Magyarországon.
Melyik külföldre gondoltál?
5/39 A kérdező kommentje:
Amerikára gondoltam. Ott rengeteg ufo-t látnak. És szellemeket.
2011. ápr. 16. 18:50
6/39 anonim válasza:
Mert külföldön több ember van, mint Magyarországon, érted?
Magyarból van 10 millió, külföldiből meg majdnem 7 milliárd.
7/39 anonim válasza:
Minél primitívebbek,műveletlenebbek az emberek,annál könnyebben hisznek el,mindent,amit hallanak. Sajnos,már nálunk is elég sokan vannak ilyenek.
8/39 A kérdező kommentje:
Az a jó. Minél többen legyenek. A média bemagyarázza az embereknek, hogy mindenki legyen jó, és higgyen istenben. Pl.: Ne dohányozz, ne legyél kövér. (Az én életem, hadd döntsek már én felőle, hogy mikor gyújtok rá, és mennyit eszek.) Azért is van ez a sok jósló is a tv-kben. Mi céljuk ezzel? Félnek a világvégétől? Vagy a Gonosztól? 2012 december 21-én.
2011. ápr. 16. 19:14
9/39 anonim válasza:
Szóval hiszel minden hülyeségben, plusz dohányozni akarsz és hízni is. Javasolhatom, hogy igyál és utána vezess?
10/39 Bretso válasza:
Ne, ne, ne igyon és vezessen, azzal veszélyeztet másokat. Szerintem a legjobb az lenne, ha a mágikus hatalmát azzal bizonyítaná, hogy ledönt 1 liter sósavat és utánaküld kísérőnek 3-4 feles ciánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!