Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Külföldön miért hisznek...

Külföldön miért hisznek többen az UFO-kban, szellemekben, mint itthon, Magyarországon?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 18:37
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
74%

Hol külföldön?

Mert keletre tőlünk ortodox vidéken mindenképpen, nyugaton nem igazán.

Amerikában meg sok ember pénzt akar.

2011. ápr. 16. 19:51
 12/39 anonim ***** válasza:
én megiszok 2 liter bort és még képes vagyok arra h vezessek is. én is külföldi földönkívüli lennék?
2011. ápr. 16. 20:12
 13/39 A kérdező kommentje:
Nevadában ott van az 51-es körzet, máshol a bermuda háromszög, a Nazca-vonalak, sámánok, stb... Jóhogy jobban hisznek az ilyenekben külföldön. Idehaza nekünk csak a 7 vezér maradt. Róluk tudnak legjobban beszélni. Egyszóval Külföldnek több a történelmi/misztikumi helyszínei.
2011. ápr. 16. 21:42
 14/39 A kérdező kommentje:
Akkor isten sem létezik ezek szerint. Nem is, mert már rég meghalt.
2011. ápr. 16. 21:48
 15/39 anonim ***** válasza:

"Nevadában ott van az 51-es körzet, máshol a bermuda háromszög, a Nazca-vonalak, sámánok, stb... Jóhogy jobban hisznek az ilyenekben külföldön. Idehaza nekünk csak a 7 vezér maradt."

Hé, nem tudtad, hogy Magyarországon, Dobogókőn van a Föld szívcsiklója, vagy mije, szívcsakrája?!

2011. ápr. 16. 22:37
 16/39 A kérdező kommentje:
És te ezt elhiszed?
2011. ápr. 16. 22:41
 17/39 anonim ***** válasza:
Mert több UFO jár arra
2011. ápr. 17. 01:13
 18/39 anonim ***** válasza:

Mert a külföld előrébb jár mint mi.

Náluk az emberek már a fogyasztói társadalomnak vannak alárendelve. Van egy csomó kütyü, be vannak zárva és gy raklap cuccal kell boldognak lenniük. De sajnos a tv az mp3 lejátszó akkora boldogságot nem adhat mint egy közös foci a haverokkal, vagy amikor a szomszéd fájáról lelopjátok a szedret. Úgyhogy előbb-utóbb ezek az emberek is érzik, hogy valamiért nem teljes az életük. Ha pedig nem teljes az életük akkor el kezdik keresni az élet értelmét, hogy miért vannak itt? Kinek köszönhetik? Van célja a létnek?

Erre a kérdésre számtalan alternatíva van. Pl. idegenek, szellemek létezése (a halál utáni firtatása) ... stb.

Van az ezotéria, amely ígéri, hogy jobb, tartalmasabb, boldogabb lesz az életed. Az ezotéria fogaskereke, pedig megegyezik a keresztény valláséval: a hit. Amíg az van, addig csodák is vannak.

Nem az a gondom ,hogy létezik az ezotéria és hisznek az űrlényekben, hanem amit csinálna belőle. Már senki nem a dolgok lényegét fogja meg. Mindenki azt a tömeghisztit magasztalja, ami mostanában folyik. :S Megvezetnek mindenkit, még a hívők is saját magukat.

Ez van.

2011. ápr. 17. 16:35
 19/39 anonim ***** válasza:
dohányozz nyugodtan és hizz el mint egy disznó mert az jó dolog. Egyel kevesebb embert kell eltartani majd a nyugdíjrendszernek.
2011. ápr. 20. 16:11
 20/39 A kérdező kommentje:
Én legalább nem hagyom magam dróton rángatni, a Titkos Társaság által. Magam irányítom az életem. Aki nem tudja, mi az a Titkos Társaság nézze meg a dokumentumfilmet. Meglepődik, hogy bizony Magyar is van köztük.
2011. ápr. 20. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!