Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemeket látok 9-éves...

Alfonsi kérdése:

Szellemeket látok 9-éves korom óta. Van olyan aivel tudok eröl beszélgetni?

Figyelt kérdés
Mostmár 13 éves vagyok és nem tudom mért van az hogy még mindig kisértenek a szellemek.Töbször meg megálmodom a jövőt, mi vagyok, a képességeim már nagyon idegesítenek.

2013. dec. 28. 22:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Álmodd már meg az én jövőmet is, legalább fel tudok rá készülni...
2013. dec. 28. 22:19
 2/12 anonim ***** válasza:
61%

Használd a képességeidet!

Vedd természetesnek hogy vannak ha azok tényleg képességek és nem valami más.

2013. dec. 28. 22:20
 3/12 anonim ***** válasza:
25%

Kitalálom, mi lesz az álamid szerint felnőttként!

Ne súgj, megy magamtól is! Magyartanár. Egy szellemes ficó, aki magyar nyelvet tanít. Kitaláltam?

2013. dec. 28. 22:21
 4/12 Evele123 ***** válasza:
31%
Ha nem kamu a kérdés, szívesen megválaszolom. Mivel a gyermeki lélek tiszta, sokkal magasabb szinten rezeg, mint egy felnőtté. A szellemek akkor láthatóak, ha nem hagyod magad lehúzni a negatív dolgok által. Az is érdekes, amikor 4-6 éves gyerekek látják az aurát és piros macskát rajzolnak... Mondd a szellemeknek gondolatban, hogy hagyjanak békén!
2013. dec. 28. 22:26
 5/12 anonim ***** válasza:
33%
én csak norrist láttam ma, a közszolgálati tv ben volt, meghívva, vendégszereplésre...
2013. dec. 28. 22:27
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Keress vele pénzt!
2013. dec. 29. 01:00
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Annak az 5-nek, akik badarságokat irtak ide, azt üzenem, hogy vegyék kezecskéjükbe a primitiv kolbászukat és rázzák ki máshol, szégyentelenek. Büszkék lehetnek a trehány szüleik.

Az előttem lévő második válaszolónak igaza van, közben én is tanultam egy kicsit belőle. Az sima elzavaráson kivül hatásos maga az őszinte ima, próbálj járni rendszeresen templomba, hittan órákra, ott meg fogsz nyugodni. Ima közben pedig kérd azt, hogy szegény szellemeknek nyugtassa meg a lelküket. Amúgy miképpen látod a szellemeket?

2013. dec. 29. 02:13
 8/12 anonim ***** válasza:
4-es válaszolónak van igaza, elnézést.
2013. dec. 29. 02:14
 9/12 Evele123 ***** válasza:
35%
Tisztában vagyok vele, h aki ilyenekről beszél, ír, azt a többiek megbélyegzik, már csak azért is, mert nem szeretnék csak az anyagi világgal foglalkozni. Eddig összesen egyszer láttam szellemet (szürke emberalak = férfi). Gondolati úton Ferencnek mondta magát, aki 47 évesen autóbalesetben hunyt el egy Nógrád-megyei kisvárosban. A lányának, Katalinnak (17) üzente volna, h nagyon szereti...
2013. dec. 29. 06:51
 10/12 anonim válasza:
Velem is megtörtént már 2-szer hogy megálmodtam a jövőt és miután megtörténtek, később jöttem rá hogy beteljesült amit álmodtam, mégha nrm is 100%-ban olyan volt mint az álmomban de az első kb 92% -ban a másodikba meg kb 50% (ennek az álomnak inkább a lényege vált valòra) és velem is voltak már paranormális jelenségek ...
2013. dec. 30. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!