Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki megzudná válaszolni mi...

Valaki megzudná válaszolni mi ez szellem, démon vagy mi?

Figyelt kérdés

Először is, nem szenvedek alvási zavarokban sem agyi alapú betegségekben és nem vagyok kiváncsi értelmetlen, vicceskedő válaszokra.

Avval a problémámal furdulnák hozzátok, hogy néha furcsa árnyakat látok. Egy sötét füstszerű alakot aki egyszer este felébresztett persze bénultan ébrettem kimerett szemekkel és ott volt ez a valami. Nagy nehezen kiböktem hogy hagyon békén és távozott a szobám ajtaján a szemem látára. De töbször hallok furcs zajokat ha egyedül vagyok még néha fülhalgató használat közben is. Tegnap álmomban jött ez a valami de tudtam hogy álmodom.Elindultam felé álmomban bármenyire is féltem hogy tudjam mi az de nem értem oda aztán elkeztem futni de mire oda értem volna anyira magába kerített a félelem hogy felébrettem. Mikor látom ezt a valmit olyan érzésem van mintha bántani nem akarna csak meg akar ijeszteni. A helyesírási hibáért elnézést kérek de telefonon nem nagyon tudok pötyögni.

2013. dec. 29. 15:02
 1/4 Evele123 ***** válasza:

Több dolog is lehet.

Lehet a tudatalattid kivetülése (idegi fáradtságkor jöhet elő), lehet szellem (nem mindenki veszi észre, hogy meghalt és úgy járkál, flangál tovább, mintha misem történne, lehet, hogy neked kell megmondanod neki, hogy már nem él), lehet még néhány entitás, amiről én is csak hallottam. Ha tényleg nem hallucinálsz, próbálj meg kommunikálni vele (gondolati úton, hidd el, eljut hozzá), lehet földönkívüli megfigyelő is, akinek nem működik jól az álcája, ami láthatatlanná teszi...

Szellemek kapcsán én arra gondolok, hogy az energia nem vész el, csak átalakul törvény alapján itt ragadt valaki a köztes síkban és nem tud átkelni a fénybe... Keress utána a neten olyanoknak, akik - ha komoly ez a dolog - segíthetnek neked. Pl. Reiki-mesterek (3a és 3b), Őserő (osero.hu), **sok, Jógik stb.

Remélem segítettem...

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2013. dec. 29. 15:34
 2/4 A kérdező kommentje:
igazából nem vészesa dolog mert nem sűrűn fordul elő, csak havonta 1 szer de vagy még enyiszer se.
2013. dec. 29. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Szellem. :)

Éhes. Félsz és ott marad. De nem eléggé ahhoz hogy naponta zaklasson az ilyesztgetésével.

Próbáld ki ezt:

6 gyertya körbe állítva valami nem gyúlékony anyagon a házban. A szobádban lehetőleg. 1gyertya a kör közepébe. Fehérek kellenek.

Az óramutató járásával megegyezően meggyújtod őket. Az utolsó a középső. A lángot figyeled amíg ki nem alszik az összes gyertya. Közben két dologra gondolhatsz. 1: javulj meg. 2: távozz el.

HA a gyertya felborul túl erős és ott matad. Ha rosszra gondolsz detto. Ha a láng nyúlik akkor ellenkezik a szellem. Ha egy irányba nyúlik és ott van valaki akkor ő a centrum. Az okozó. Neki is ott kell lennie és jóra gondolnia. Mint neked. Ez persze ritka.

Sikert. :)

2013. dec. 29. 19:08
 4/4 anonim válasza:
Ha nem akar bántani akkor talán segítséget akar tőled!! Próbálj vele kommunikálni, de először is győződj meg arról mi is ez hivj el a házatokba egy papot aztán ha van ott valami ő biztosan tudni fogja .......
2014. jan. 4. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!