Aki vámpír az legyenszíves írjon! Léteznek vámpírok? Fiuk és lányok is írjanak.11-14 évesek
létszi írjatok
Szentgotthárdon lakok létszi írjatok

Vámpírok igenis vannak,még akkor is ha ez egyeseknek nem tetszik. A szemfogaim nagyok. Kerülöm a napot, éjszaka vagyok aktív (leginkább). Annyi különbség van a mesék és az igazi vámpírok között, hogy ha ránksüt a nap nem elegünk hanem fájni fog a fejünk és rosszul leszünk (elviekben).
Azért iszunk vért hogy pótoljuk a D-vitamint. Van vérünk csak gyorsan alvad így mindig cserélni kell. Mivel én még nem voltam napon így nem öregedek meg 186 éves vagyok (fiatal).
(A nap bekapcsolná a normális sejt működést és akkor kezdenénk csak el öregedni.
Örülök ha segithettem.
Erőt, egészséget!
Én harcoltam az 1. világháborúban is, de még a
Hirosimai atombombát is túléltem. Rimakokován élek és mi (ahogy szoktatok nevezni
vámpírok") már leszoktunk a vérről, de ki nem álhatyuk az embereket. Bementem megvenni ez a szart és malydnem lebuktam.
Szóval hogyha elárultok kiszívom a véretek vagy átváltoztatlak beneteket vámpírá és ti lesztek a szolgáim.
Üdvözlettel.:
Orlando du Barry

Vajon ennyi hozzászóló között van olyan, aki valóban vámpír?
Ha odaírom hogy japán vagyok sokszor rólam se hiszik el, biztos csak kamuzok. Mi van, ha akad egy unatkozó, gyakorin lógó vámpír aki beírt ide, de azt hiszitek, hogy csak kamu? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!