Bianka9999 kérdése:
Aki vámpír az legyenszíves írjon! Léteznek vámpírok? Fiuk és lányok is írjanak.11-14 évesek
Figyelt kérdés
létszi írjatok
Szentgotthárdon lakok létszi írjatok
2013. nov. 5. 18:35
12/45 anonim válasza:
Én energiavámpír vagyok, az is jó?
13/45 anonim válasza:
Szia!
Én Drakula lánya vagyok és 114 múltam, de 25-nek látszom. Mond, mit szeretnél mondani? -.-
14/45 anonim válasza:
EMBEREK MÁR! nőjjetek fel! Mert különben rátok küldöm Mavist! :D meg Drakulát! De tényleg miért szekáljátok szegény kislányt? Tessék békiben hagyni! Jó hogy nem írjátok neki, hogy tömje ki az ágya alatti részt, hogy ne tudjon alája bemenni semmi! Hát! Titeket is nyektettek a szüleitek???
15/45 anonim válasza:
Aki benne lenne vámpír gruppenbe, írjon. Max 20 fő. Minimum 19.
17/45 anonim válasza:
nyektetni-piszkálni-bszo.ga.t.ni
18/45 anonim válasza:
Holnap iskola. Fellőtték már a pizsit?
19/45 anonim válasza:
bezzeg a zombikért nem vagytok úgy oda... csak mert nincs merevedésük még lehetnek rendesek
20/45 anonim válasza:
Ez van! A zombik lassúak, gyakran elkallódik a figyelmük, fura szaguk van és a ruha - nèztetek már tükörbe?
Ellenben a vámpírok: dögösek, mi el tudjuk csábítani az embert és az öltözködèsünkre sem lehet panasz.
Üdv:
Drakula lánya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!