Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki "kutatat" a vámpírok után?

Ki "kutatat" a vámpírok után?

Figyelt kérdés

légyszi priviben írjatok...

És a kutatás minimum fél év.

2013. okt. 23. 11:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Még mindig? Azt hittem 6 hónap után mindenki felvágja az ereit.
2013. okt. 23. 14:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem írok privátban. Te írj nekem privátot.
2013. okt. 23. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Írtam neked,várom a válaszod :)
2013. okt. 23. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Hogyan kell "kutatatni"?
2013. okt. 24. 19:03
 5/8 anonim válasza:
57%
Helo.Én kutatok.Mondhatni nem féléve,de már sok információra tettem szert.Nem tudom mi félék érdekelnek,de általában régen történt és napjainkig megeső balesetek,aminek fő tulajdonsága hogy nem marad az élőlény szervezetében vér.Hozzá teszem ha rám írsz több számomra lehetetlennek tűnő még is igaz dologgal tudlak szembesíteni.Az hogy ide regisztráltam a kutatás egy része volt.Tesztelni mit gondol a közvélemény és mit tud stb. Ha van kedved írjál privit,de add meg konkrétan mi érdekel.Reméltem itt találok valakit aki nyitott a témában,nehéz de ha téged tényleg érdekel mindez,és hiszel is benne,akkor küldj üzit.:)
2013. nov. 17. 10:03
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
Van Helsing kutat Edward után.
2013. dec. 19. 10:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Abraham Lincoln

Bizonyíték: [link]

2013. dec. 19. 12:02
 8/8 anonim ***** válasza:

A klasszikus filmek vámpírjainak alapjait pár történelmi személy adta, köztük egy lényegében Erdélyi férfi, Vlad Tepes ( [link] Gróf volt, fiatal korában megerőszakolták és megkeserítették akkori életét a törökök. Ezt később sem tudta kiheverni, ezért volt, hogy egy nap több száz embert húzatott karóba. - Maga apja nevéből származó keresztneve a Draculból származik, ami ördögöt jelent, egykor pedig sárkányt is "szimbolizált".

Na most a különös kegyetlenséggel kivégzett emberek önmagában egyfajta nem e világi stílust adnak a férfinek. Eléggé eltúlozták a törökök is, akik karóba húzva állították ki levágott fejét, így bizonyítván hatalmukat az (ő szemükben) Ördög felett, hisz számukra egy igazi rémálom volt Vlad, és az is, amit tett.

De számos más forrás, személy is van, amely visszavezethető a vámpírok valós eredetét illetően. Klasszikus ábrázolás, miszerint hatalmas, éles szemfogaik vannak, vérrel táplálkoznak, félnek a napfénytől, mely a karóval egyetemben végez velük, abszolút nem igaz. Legalábbis nem mind. A valós, történelem által felkent vámpíroknak nem voltak éles szemfogaik, vért sem minden esetben ittak (bár volt akire jellemző volt, a vérben fürdéssel együtt), a nap sem égette meg őket, valamint a hiedelemmel ellentétben volt árnyékuk, tükörképük is.

A régi filmek jobban vázolták a vámpírokat, sokkal hitelesebbek voltak, közelebb álltak a valósághoz, mint a mai vámpíros filmek, és ezt úgy mondtam, hogy a Twillight és hasonló gúny "műveket" nem számítottam bele.

Ajánlom figyelmedbe a Nosferatu ( http://www.youtube.com/watch?v=LSzu2RBvXlw) című filmet. Néma film, de ugyanakkor egy a sok közül, amely még a valóság határát súrolja, ami az eredeti vámpírokat illeti.

2014. febr. 9. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!