Vámpírok nyomok történetek legendák. Mit tudtok róluk?
attól mert még 2x felteszed ugyan azt a kérdést más formában, ugyan azt a választ kapod.
De ha ennyire akarsz tudni valamit, youtube-oz ott minden van, tessék: http://www.youtube.com/results?search_query=real+vampires&oq..
Így van, ne is pattant csak úgy ki valaki fejéből ez az egész, de az nem azt jelenti, hogy léteztek, vagy azzá válhatsz.
A vérnek mindig különös erőt tulajdonítottak, mert azzal 6-700 ( meg még több) évvel ezelőtt is tisztában voltak, hogy ez az életet jelenti, vér=élet, erő. Sokan azt gondolták, hogy ha megeszik ellenfelük szívét, bekenik magukat a vérével vagy esetleg megisszák, beléjük száll az ereje. Elég vámpíros ?
Ritka betegség, de létezik egy porfíria nevezetű kór, ami fényérzékenységgel, az ínyk sorvadásával ( ezáltak hosszabbaknak látszanak a fogak), a bőr hólyagosodásával jár. Na, és ez ?
Albínókról, valódi fényérzékenyekről, napallergiásokról nem is beszélve.
Nem azért szurkálódunk, mert az jó nekünk ( vagyis de), hanem mert orbitális baromságot állítasz.
Végülis... 5 évesen és is féltem a zsákos embertől, majd kinövöd te is.
Arra már rá jöhettél,hogy itt nem kapsz a gyk-n választ a kérdéseidre,maximum valaki rád ír privátba és jól megszívat. Bár, soha sem lehet tudni, mi hoz a holnap.
Most félre teszem minden rossz indulatomat és tegyük fel hiszek a vámpírok létezésében.Nem te vagy az egyetlen aki valami oknál fogva hisz a vámpírok létezésében.Ne ugorjunk messze pl:tttweb.hu fórumra. Gondolom már ismered ezt az oldalt és a topikot is. Egyet tudok ajánlani,ad fel,nem érdemes foglalkozni vele,hiszen csak az idődet fecséreled,így is úgy is.Nem fogsz konkrét és megcáfolhatatlan, főleg nem kézzelfogható bizonyítékot találni a létezésüket tekintően.Ezernyi link és sztory kering a világhálón róluk és be kell valljam sokat már az első két sor után kiröhögtem,úgy ahogyan van.. Olvasom,hogy vámpírrá akarsz válni. Szerintem, ha léteznek is,nem te fogod megtalálni őket,hanem ha akarnak valamit, majd ők felkeresnek téged.Erre 1 százalékot sem adok.
Szerintem ne itt kérj linkeket,hanem a Google-ba írd be hogy Vámpírok, és ki dob vagy 1000 oldalt...Bár feleslegesnek gondolom elolvasni is őket.Ne tedd,nem ajánlom,bár te tudod. Üdv...
"Ne írjanak azok akik nem hisznek benne ne irjatok. Az értelmes válaszokat köszönöm"
Én az értelmes kérdést is megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!