Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vámpírok könyve legendák régi...

Vámpírok könyve legendák régi nyomok. Ti tudtok?

Figyelt kérdés
Már régota foglalkoztatnak ezek a vámpírokkal foglalkozo dolgok. Régi nyomok legendák könyvek bármi jöhet! Ès majd magam is azzá akarok válni! Csak légyszi senki ne kezdjen a hitemért ocsárolni h nm tetszik ne nézd! Ha kell privibe is irjatok! Köszii
2013. okt. 13. 08:59
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Szánalmas :) Ha léteznek vámpírok, akkor biztos nem áll érdekükben egy 15 éves számukra haszontalan senkit átváltoztatni...Inkább foglalkozzál valami értelmesebb dologgal kisgyerek :) Mondjuk a helyesírással.
2013. okt. 13. 09:46
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező: ennyire Alkonyat c. filmek hatása alatt vagy?
2013. okt. 13. 09:57
 3/10 A kérdező kommentje:
1. 2. Először telefonról vagyok bocsánat a helyesírási hibákért amugy nem hiszek az Alkonyat c. Filmbe történő dolgokba amugy más dolgokkal i foglalkozok szóval ez így nem helyes csak ezek melett ezzel is foglalkozok és ha nem tetszik miért kattintasz rá a kérdésre? Görgess tovább!!! ;)
2013. okt. 13. 10:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert rossz nézni, hogy nincsen válasz az aranyos kérdésed alatt :$
2013. okt. 13. 10:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Butters Stotch - a South Park egyik szereplője is, vámpírnak képzelte magàt.
2013. okt. 13. 13:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerinted, kedves kérdező, mivel táplálkoznak a vámpírok? Állítólag embervérrel ugyebár. És hány sebzett nyakú polgár szaladgál az utcákon? Én személy szerint az 55 életvévem alatt egyel sem találkoztam. Szóval, ha léteznek vámpírok, hol vannak az áldozataik?
2013. okt. 13. 19:44
 7/10 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=RlGylTTbByA

Tessék,bár ajánlani tudom a téma felejtését,nem kéne ennyire bele merülni a vámpírkutatásba.Tárgytalan.

2013. okt. 14. 14:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Na először is kezdjük ott hogy ez az egész "vámpír dolog" az okos románok fejéből pattant ki amit később átalakított a történelem. Gondolom hallottál már Drakula grófról. Na ő megitta áldozatainak a vérét. Nagyon szadista volt mint egy "vámpír". Később elterjedt az hogy karóval szúrták le mint a mostani vámpír sztorikban.
2013. okt. 20. 18:37
 9/10 anonim válasza:
én személy szerint hiszek bennük és én is az akarok lenni :DD és ez most nem vicc!! a parapszichológia nagyon jó az ilyen kérdésekre mert nagyából megad minden választ:D
2014. márc. 11. 17:48
 10/10 anonim válasza:
Érdekesnek tűnik: [link]
2017. júl. 22. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!