Vámpírok, legendák, nyomok, történetek. Mit tudtok róluk?
Sziasztok! Régóta nagy álmom hogy bebizonyítsam hogy léteznek vámpírok és ha sikerrel jártam azzá akarok válni magam is. Ez persze nektek biztos vicces, de én ezt teljesen komolyan gondolom, mert szerintem ez az egész nem pattanhatott ki és terjedhetett el az egész vámpírosdi az egész világon csupán emberi "kreativitás"-ból , kell lennie valamilyen valóságalapnak. Erre próbálok rájönni hogy mi lehet. Persze nem azt várom hogy itt jelentkezzen egyből egy vámpír, mert ugyan ki tenne ilyet? Információkat szeretnék megtudni tőletek, legendákat amikről tudtok vagy hogy szerintetek hol kezdjek el kutatni utánuk (gondolok itt helyekre, országokra, könyvekre). Ha talán valakinek már volt személyes tapasztalata vámpírokkal kapcsolatban azt is szívesen várom!
Úgy gondolom elég értelmesen megfogalmaztam a mondanivalómat, kérlek ezért ne is írjatok olyanokat hogy adjam fel, felejtsem el az egészet mert nem tudom. Köszönöm!
Tényleg kicsit furcsa, hogy te ebben hiszel, de hát mindenkinek más a gusztusa. A vámpírokat a Drakula írója találta ki, és nagyon divatosak lettek mostanában. Eredetileg egy denevér-ember keverék volt, de ezt már a sok könyv és film annyira átértelmezte, hogy gyakorlatilag csak a vámpírfog maradt meg az eredetiből. Drakula történetét Erdélyben írták meg, egy régi várkastélyban, ahova akár te is elmehetsz, mert ma már múzeumként működik. A vár neve nem jut az eszembe, de keres rá Drakula várára a googlen, biztos fenn van.
Am kisebb koromban a sellők voltak ilyen ,,divatosak", de azok bizony nincsenek. De azért keress kitartóan, lehet, hogy neked nagyobb szerencséd lesz! :-)
Egyiptomot tudom én is ajánlani...De az első vámpírt az Atlantiszi korba vezetném vissza inkább..
A maja naptár írója is egy igen érdekes személyiség (értsd szavaim).
Sok sikert! Ne add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!