Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek régen éltek...

Szerintetek régen éltek sárkányak és ha igen, hogyan nézhettek ki, milyenek lehettek?

Figyelt kérdés

Most nem a Dracorexre vagy a nagytestű gyíkokra gondolok, hanem az igazi sárkányokra.

Lovagok mesebeli ellenségei? Bölcs öregek?

Minden kultúra máshogyan viszonyul hozzájuk, valahol szörnyek, valahol "istenek".

Egyszer volt a BBC-nek egy dokumentufilmje róluk, ahogy egy evolúcióbiológus elmagyarázta, hogy ha léteznének, hogy alakultak volna ki. Nemrég újra láttam, szóval gondoltam megkérdezem, szerintetek léteztek e tényleg.

2012. aug. 26. 20:01
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
*Megint nem tudok írni. Mivél én is néha grammar-nazit játszok, elég kínos.
2012. aug. 26. 20:03
 2/26 anonim ***** válasza:
77%

ha tényleg olyanok lettek volna, mint a mesékben, történetekben, akkor hova tűntek?

nem hiszem, hogy ilyen erős lények csak úgy eltűnhettek volna minden nyom nélkül

én azon a véleményen vagyok, hogy nem léteztek, csak az emberek találták ki és különböző hüllőkről mintázták

2012. aug. 26. 20:07
 3/26 anonim ***** válasza:
Szerintem már rég találtak volna rájuk bizonyítékot.
2012. aug. 26. 20:12
 4/26 A kérdező kommentje:

Kb. 12000 éve rengeteg élőlény eltűnt a legutóbbi "jégkorszak" következtében. Lehet az ember miatt, lehet a gyors változás miatt. Hisz eltűnt egy komplett emberfaj is, igaz ők kicsit régebben, de szintén az éghajlat vagy mi miattunk.

Ha a sárkányok tényleg hüllők voltak és ebben az övezetben éltek, könnyen betehetett nekik a lehülés.

2012. aug. 26. 20:14
 5/26 anonim ***** válasza:
77%
Szerinted ha létezett volna ilyen,akkor hogy hogy nincsenek életben még most sem,és nincsenek csontvázak?Ugyebár ezek embereket ettek,tehát ha lettek volna nem nagyon lennél a gép előtt!Akkor az emberiségnek gebasz lett volna!Ezek a dicső tetteket fényesítették jobban!
2012. aug. 26. 20:15
 6/26 anonim ***** válasza:

Teljesen igaz, akkor a sárkányok is eltűnhettek volna.

Viszont a feljegyzések a sárkányokról nem az őskorból származnak, hanem leginkább a középkorból.

Azt a műsort én is megnézném, a címére emlékszel?

2012. aug. 26. 20:15
 7/26 A kérdező kommentje:

Lehet, viszont még most a mai napig kerülnek elő új leletek, a mozgólódó gleccserek meg könnyen elpusztíthatták a maradványaiket, de az is lehet, hogy a tengerek mélyén vagy a hegyek jégpáncéljai alatt nyugszanak.

Pl. azt se hitték, hogy az Antarktiszon találnak kövületeket, mégis rengeteg állatfajt találtak, amik régebben ott éltek.

2012. aug. 26. 20:17
 8/26 anonim ***** válasza:

Nem tudod mi volt ennek a dok.filmnek a címe?

Szerintem a sárkányok igazábol a tömeges kihalást túlélő dinoszauruszok voltak. Az idő múlásával egyre változtatták a leírásukat. A végén már szárnyuk is volt és tudtak tüzet okádani.

2012. aug. 26. 20:17
 9/26 anonim ***** válasza:
75%
a középkor elég homályos időszak, ha onnan származik a sárkány sztorik nagy rész, akkor szerintem nem nagyon lehet hinni nekik
2012. aug. 26. 20:18
 10/26 A kérdező kommentje:

Sárkányok birodalma - Dragons world: a fantasy made real

Sajnos letöltési linket nem tudok. :/

2012. aug. 26. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!