Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek régen éltek...

Szerintetek régen éltek sárkányak és ha igen, hogyan nézhettek ki, milyenek lehettek?

Figyelt kérdés

Most nem a Dracorexre vagy a nagytestű gyíkokra gondolok, hanem az igazi sárkányokra.

Lovagok mesebeli ellenségei? Bölcs öregek?

Minden kultúra máshogyan viszonyul hozzájuk, valahol szörnyek, valahol "istenek".

Egyszer volt a BBC-nek egy dokumentufilmje róluk, ahogy egy evolúcióbiológus elmagyarázta, hogy ha léteznének, hogy alakultak volna ki. Nemrég újra láttam, szóval gondoltam megkérdezem, szerintetek léteztek e tényleg.

2012. aug. 26. 20:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ez amit linkeltél, ez egy kalandfilm, nem dokumentumfilm... Szerintem kevered valamivel. Ha meg nem... :D

Amúgy kétlem, hogy léteztek volna. Pont úgy az emberek a történetekhez, legendákhoz találták ki öket, mint sok más természetfeletti lényt.

2012. aug. 26. 21:07
 22/26 A kérdező kommentje:

Mert rosszul írták oda. Nem az első eset a port.hu-n. :D

De tényleg egy történetet mesél el.

2012. aug. 26. 21:29
 23/26 anonim ***** válasza:

Még most is élnek csak nem ez a nevük hanem komodói varánusz.

[link]

2012. aug. 27. 09:21
 24/26 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy nem a nagytestű hüllőkre gondolok...az első sorban írtam.
2012. aug. 27. 13:26
 25/26 anonim ***** válasza:

igazándiból szerintem lehet, hogy élt akkor valami nagytestű hüllő ami a sárkány mizéria miatt mára már kihalt,de biztos h nem négylábú szárnyas 10 méter magas tűzokádó hüllő volt, csak ugye erjednek az ilyenek szájról szájra, meg ugye a lovag se lenne túl hősies ha azt mondaná hogy leszült egy kutyánál nem nagyobb gyíkot :D de ha lettek volna nagyobb testű gyíkok akkor lenne rá lelet..

B verzió építsünk várat, ásás közbe találunk 1 hatalmas csontvázat, és egyház mondá ez egy sárkány és akkor úgy is van :D

2012. aug. 27. 13:59
 26/26 anonim ***** válasza:

A múltkor kitöltöttem egy játéktesztet,hogy mi voltam előző életemben,és az jött ki,hogy sárkányvadász.

Bocsi,tudom,hogy nem idetartozik csak erről a kérdésről eszembe jutott.

Egyébként kérdésedre válaszolva,lehetséges,hogy léteztek,de nem az ilyen mesebeli tűzokádó,hanem valami nagyobb hüllőfajta lehetett.Ezt a mesemondók kiszínezték mindenféle misztikus tulajdonsággal és megszületett a sárkány.

2012. aug. 27. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!