Sztorizunk egy kicsit kivel milyen természetfeletti hátborzongató dolog történt meg? (ha volt ilyen)
Egyszer korán reggel lementem a szüleimhez, még a hálóban voltak, de már ébren. Beszélgettünk, egyszer csak valami motorhangra lettünk figyelmesek, azt hittük az okos szomszédok nem bírnak várni a fűnyírással még 1-2 órát. Felkeltem, hogy megnézzem melyik ökör az, ekkor vettem észre, hogy a hang a házból jön.
A konyhába a tálasmixer be volt kapcsolva. Azóta se tudjuk mi történt. Nem lehetett rosszul leállítva, mert 3-on ment. Annyira nem volt hátborzongató, mert az anyukám anyukája, aki meghalt imádott sütni, így azzal tudtuk le az esetet, hogy így üzent nekünk hogy jól van.
Nekem van pár ilyen sztorim:
1: A '90-es években sötétedés után nővéremmel láttunk valami repülő tárgyat ami tuti nem földi eredetű volt. Semmi sem gyorsul állóhelyzetből olyan sebességre mint amikor egy meteor (hullócsillag) ég el a légkörben.
2: 1x a wc ajtónk belűlről bezáródott kulccsal úgy hogy nem volt bent senki. szét kellett szedni a zárat hogy kinyissuk.
3: Gyerekkorom óta voltak test elhagyásos élményeim, bár az utolsó már évekkel ezelőtt. Ezek teljesen spontán jöttek, nem gyakoroltam és nem is tanultam ilyen technikákat.
néztünk egy szellemekről és démonokról szóló filmet itthon.
vhogy nehezen elképzelhető az egész, mondom én el sem tudom képzelni h mindez igaz lenne.
abban a pillanatban mikor ezt kimondtam, elaludt a gyertya az üveggyertya tartóban, és a tartó kettétört.
volt akkora sikítás a házban, hogy még a kutyák is ugatni kezdtek.
pedig mindannyian felnőttek vagyunk már...
azóta egy külön helyen van tárolva a kettétört gyertyatartó.
Na most én jövök:D
2010-ben meghalt nagymamám..
És nagyfater szülinapján kinyílt az padlásablak magától mikor kint álltunk, persze a "huzat" volt.
2004-ben magamban voltam otthon mert a szüleim a szomszédban ünnepeltek valamit már nem tudom mit, de mennék befele a nappaliból a szobámba és egy sátáni kacajt hallottam mögöttem.. képzelhetitek hogy majdnem szívrohamot kaptam, berohantam a szobámba de az ajtót nem zártam be hirtelen egy fekete kéz bezárta az ajtómat nem is kell mondanom hogy egyből hívtam anyámékat.
Bőgtem minden bajom volt azóta hiszek Istenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!