Nem annyira hiszek az ilyesmiben. De ez egy picit furcsa. Lehet valami természetfeletti dolog is, vagy egyszerű véletlenek?
Szóval, valamelyik nap, csináltam egy pentagrammot, és középre, az 5 őselem közé betettem egy műanyagpókot. Még aznap este, egy nagyon nagy kaszás pók mászott elő a monitorom mögül.. Ebben semmi furcsa. Tegnap este átjöttem édesapámhoz, vidékre. Estefelé a húgom megkért rá, hogy gyilkoljak meg egy pókot, mert ott volt a táskám alatt. Oké, kinyírtam, ez nem kaszás volt, valami más. Mindegy. Este, hajnali 3 körül hatalmas csörömpölésre ébredtem fel. Bementem a fürdőszobába, és láttam, hogy az egész polc, tusfürdőkkel, meg mindennel együtt, teljesen magától beleomlott a kádba. Visszapakoltam, és jelezném, hogy 2-3 év alatt soha nem volt ilyen. Ma napközben, éppen limonádét csináltam, először cukor, aztán citrom, végül víz a fürdőszobából(hiszen csak ott nem kell begyűrni a palackot). Szóval mentem be, elkezdtem tölteni.. Ránéztem a mosógépre, amin volt egy tükör. Belenéztem a tükörbe(Ilyen kis kb 15 centis volt), és ebben a pillanatba leesett, és darabokra tört.
Véletlen egybeesések?
Annyi kiegészítést hozzáfűznék, utólag kiderült, nem kaszáspók volt. Illetve egy idő után megfordítottam úgy, hogy a csúcsa lefelé állt.
A pókot azért öltem meg, mert visítoztak, meg én magam sem gondoltam arra, hogy megmentsem.
A pentegrammot azért készítettem, mert pár barátom átjött, és tudom hogy az egyikük fél az ilyenektől. Meegvicceltem vele, aztán valahogy úgy maradt.. Nem akartam összeszedni, hisz senkit nem zavart.
1. A pókot ki is lehetett volna vinni!!!
2. Nagy eséllyel mondom, hogy nem az miatt volt. :D Nálam is évek óta ugyanígy áll, igaz pók nélkül.
Won
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!