Furcsa jelenségeket észlelek. (? )
Attól tartok, hogy negatív erők szállták meg a házunkat.
Az előbb kinevettem valakit, és rögtön utána majdnem elhánytam magam, pedig előtte semmi bajom nem volt.
Néha huzatot érzek, mikor nincsen nyitva egy ablak sem. Ma egy halott macska csontvázát találtam a kertünkben, ami eddig nem volt ott.
Az egyik legijesztőbb (ami nektek lehet, hogy vicces lesz, pedig higgyétek el, nem az) az, hogy éjszaka hangokat hallok a fürdőszobából, mikor egyedül vagyok itthon. WC-zés hangokat.
És puki hangokat. Mit tegyek?
Hallucinálsz. Én is hallottam már olyan hangokat a fürdőből mintha valaki mosna, remegő lábakkal, de csak azért is kimentem és megnéztem s nem volt ott semmi.
Ehhez hasonló huzat érzése szerintem mindenkinek van, nekem is. A halott macska csontvázát meg akár egy eső is kimoshatta. A mi városunk mellett is van egy rét, amely régebb mocsaras terület volt (az írások szerint), eső után az egész tele van tehén és lócsontokkal.
Gyerekkoromban arra keltem éjjel, hogy csöpög a csap.
Kb fél órát forgolódtam, hogy visszaaludjak, de nem tudtam.
Erőt vettem magamon, de nagyon féltem egyedül kimenni a konyhába, de muszáj volt, mert nem tudtam aludni a csepegéstől.
Próbáld meg te is, ha furcsa hangokat hallasz, nézz körül.
Esetleg nyiss rá pukizás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!